40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Agent Provocateur Parfyme & Dufter til henne

Joseph Corre, sønn av den britiske motedesigneren Vivienne Westwood, etablerte selskapet i 1994 med sin daværende kone Serena Rees. Deres første butikk ble åpnet i Soho i London på Broadwock Street med et mål om å gjøre kvalitetsdesignet og fargerikt undertøy lett tilgjengelig. Ideen kom etter at de prøvde å finne slike produkter fra andre produsenter uten hell.

I august 2000 ga Agent Provocateur ut sin første signaturduft som gikk under samme navn. Duften var utvilket for å gjenspeile selskapets image som forførende og sensuell så de lagde en skarp og intensiv og nesten dyrisk parfyme. Flasken ble sett på som kontroversiell siden den kom i en porselenflaske som var formet som et egg, som var herlig å berøre, og som var symbolsk for målgruppen. Agent Provocateur er fortsatt en moderne klassiker den dag i dag.

Etter suksessen ble flere versjoner av denne forførende duften lansert:
Agent Provocateur Eau Emotionnelle (2006), Agent Provocateur Maitresse (2006), Strip (2007), DD Edition (2008), L'Agent (2011) og et utvalg av flere sexy nye dufter i 2012.
Det har vært flere celebre kvinner som har frontet selskapet som Kylie Minogue (2001), Kate Moss i 2006 og 2008 og Hollywood-skuespillerinnen Maggie Gyllenhaal i 2007.

Etter at grunnleggeren og hans kone skilte seg i 2007 ble Agent Provocateur kjøpt av et privat selskap, og dette skulle bli starten på den økende suksessen de fortsatt har i dag. Siden overtakelsen har denne ledende forhandleren av undertøy for kvinner utvidet til 13 land, med over 60 butikker i Storbritannia, Europa, Nord-og Mellom-Amerika, Russland, Midt-Østen, Asia og Australia.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.