Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Agent Provocateur Parfyme & Dufter til henne

Joseph Corre, sønn av den britiske motedesigneren Vivienne Westwood, etablerte selskapet i 1994 med sin daværende kone Serena Rees. Deres første butikk ble åpnet i Soho i London på Broadwock Street med et mål om å gjøre kvalitetsdesignet og fargerikt undertøy lett tilgjengelig. Ideen kom etter at de prøvde å finne slike produkter fra andre produsenter uten hell.

I august 2000 ga Agent Provocateur ut sin første signaturduft som gikk under samme navn. Duften var utvilket for å gjenspeile selskapets image som forførende og sensuell så de lagde en skarp og intensiv og nesten dyrisk parfyme. Flasken ble sett på som kontroversiell siden den kom i en porselenflaske som var formet som et egg, som var herlig å berøre, og som var symbolsk for målgruppen. Agent Provocateur er fortsatt en moderne klassiker den dag i dag.

Etter suksessen ble flere versjoner av denne forførende duften lansert:
Agent Provocateur Eau Emotionnelle (2006), Agent Provocateur Maitresse (2006), Strip (2007), DD Edition (2008), L'Agent (2011) og et utvalg av flere sexy nye dufter i 2012.
Det har vært flere celebre kvinner som har frontet selskapet som Kylie Minogue (2001), Kate Moss i 2006 og 2008 og Hollywood-skuespillerinnen Maggie Gyllenhaal i 2007.

Etter at grunnleggeren og hans kone skilte seg i 2007 ble Agent Provocateur kjøpt av et privat selskap, og dette skulle bli starten på den økende suksessen de fortsatt har i dag. Siden overtakelsen har denne ledende forhandleren av undertøy for kvinner utvidet til 13 land, med over 60 butikker i Storbritannia, Europa, Nord-og Mellom-Amerika, Russland, Midt-Østen, Asia og Australia.
Vis Mer