40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Alexander McQueen Parfyme & Dufter til henne

Alexander McQueen ble født Lee McQueen i East End i London 17. mars 1969. I en alder av 16 år forlot han skolen for å oppfylle sin drøm om å bli en kjent designer. I 1992 åpnet han sitt eget studio i Øst-London, og det tok ikke lang tid før han ble kjent for kolleksjonene "Bumsters" og " Highland Rape". I 1998 fikk han oppmerksomhet for showet sitt hvor han brukte bil roboter til å sprøyte maling på hvite bomullskjoler, og en funksjonshemmed modell som gikk nedover catwalken på treben. Han er en av de yngste designerene til å ha oppnådd tittelen «British Designer of the Year" i 1996, 1997 og igjen i 2001.
Dessverre bestemte han seg for å avslutte sitt liv i februar 2010, og han er virkelig savnet av venner og familie samt av moteindustrien.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.