Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Alyssa Ashley Parfyme & Dufter til henne

Alyssa Ashley er et fransk duftmerke grunnlagt i 1960 av Houbigant. Den aller første Alyssa Ashley parfymen, Musk, ble utgitt i 1969, og ble en stor suksess. Nye versjoner som White Musk og Musk Extreme ble lansert i de kommende årene, samt mange andre parfymekolleksjoner for både menn og kvinner.

Navnet Alyssa Ashley refererer egentlig ikke til en virkelig person. Det ble oppfunnet av lederen til prosjektet, Luca Maffei, og han ble inspirert av sin datter Alyssa som hadde fått tilnavnet Ashley på grunn av sitt lange blonde hår. Musk av Alyssa Ashley er en av de klassiske musk duftene. Lukten av moskus ble ekstremt populær på slutten av 60-tallet og musky noter kom til å dominere duftmarkedet til tidlig på 80-tallet. Unge mennesker på den tiden var svært interessert i enkle og naturlige ting og begynte å bytte dyre og kompliserte parfymer til enkle essensielle oljer. Muskoljen utgitt i 1969 er kjent for sin gode og lang levetid, og har innslag av frisk sitrus og blomster. Det er en sann unisex duft som også gjenspeiles på flasken som har det mannlige og kvinnelige symbolet sammen.

På 2000-tallet har man hatt en stor Alyssa Ashley vekkelse og merket har lansert mange nye dufter. White Musk (2000) er en friskere versjon av den opprinnelige musk duften med ekstra friskhet og hvite blomster. Det er en sensuell og lett duft for kvinner. Andre nyere dufter inkluderer friske og fruktige Fizzy (2005) samt den intense Musk Extreme (2009) for kvinner som er en mer intens og varmere versjon av duften Alyssa Ashley er kjent for.
Vis Mer