Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Amouage Parfyme & Dufter til henne

Det høyt respekterte parfymehuset Amouage ble startet opp i Oman og er sannsynligvis det eneste duftselskapet som har blitt grunnlagt av en Sultan. Parfyme har alltid vært populært i Midt-Østen og har vært en del av deres kultur i tusenvis av år. Sultanatet i Oman lanserte Amouage i 1983, og har siden bragt nydelige og elskverdige dufter til rundt i verden, og blitt et respektert luksusmerke.

Amouage har alltid vært kremen av parfymeverdenen siden deres første duft, Gold for Women (1983) som kombinerer nyper og civet, ved hjelp av den berømte franske parfymeskaperen Guy Robert. Til tross for at deres dufter har blitt poulære i Europa i løpet av årene, har Amouage alltid holdt på sin orientalske tradisjon med sterker og holdbare blomsternoter og ingredienser av høykvalitet. De er også kjent for sine unike flasker som er inspirert av Midt-Østen.

Kjente dufter for kvinner fra merket er blant annet Ubar (1995) som blander pikant sitrusfrukt og blomster i en kombinasjon som er like kraftig som den er elegant.
Og Fate (2013) som kommer i en hypnotiserende iriserende flaske som ser ut til å skifte fra farge til farge og har en like variert duft med pepper, kanel, vanilje og lær.
Vis Mer