Ann Summers Parfyme & Dufter til henne

I 1970 lanserte Kim Carbon Water en «nytelsesbutikk» for voksne kalt Ann Summers, oppkalt etter hans sekretær Annice Summers. Selskapet ble kjøpt av Ralph and David Gold i 1971 og har vokst siden. I dag er firmaet verdt 100 millioner pund og de har 145 butikker rundt om i Storbritannia.

Ann Summers største suksesser var deres «Bunny Boom» i 1999, da de lanserte sexleketøyet «Rampant Rabbits» og solgte over 1 million eksemplarer. Deres suksess fortsatte å vokse og i 2005 kunne de åpne deres første butikk utenfor Storbritannia, i Valencia.
I 2010 bestemte selskapet seg for å ikke bare fokusere på deres undertøy og leketøy for voksne, og lanserte derfor sin første badetøykolleksjon, med hjelp fra de kjente modellene Sam Faiers og Jess Wright .

Tidlig 2000 lanserte Ann Summers deres første parfyme, kalt Noir. Dette er en søt og sensuell duft, perfekt for forføring siden den inneholder peromoner. Deres markedsføring fokuserer på hvordan deres dufter stimulerer og i 2015 lanserte de Aphrodisiac. Den inneholder hvite blomster og mørke noter for å passe perfekt om kvelden for å komplimentere et flott antrekk og for å gjøre andres sanser nysgjerrige.

Ann Summers tidslinje

2014
2016
2015
2015
Aphrodisiac
APHRODISIAC

Aphrodisiac av Ann Summers er en treaktig duft for kvinner. Den...

Ann Summers
Kolleksjonene