Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Anna Sui Parfyme & Dufter til henne

Anna Sui er en verdenskjent motedesigner og en av de mest berømte kvinnene i moteverdenen.
Hun er mest kjent for sitt talent til å skape tidløse kolleksjoner ved å finne inspirasjon fra de mest kjente kulturer og tidsepoker. Sui ble født 4. august 1955 i Detroit. Hennes foreldre var av kinesisk opprinnelse og Sui visste hun ville bli designer fra hun var fire år.
Da hun var ung trodde hun at nøkkelen til suksess var å følge en enkel 3-trinnsplan, som innvolverte å flytte til Paris og deretter til New York, men det skulle litt mer tid og litt andre metoder til for å oppfyllele drømmen hennes. Det var ikke før hennes supermodellvenninner Naomi Campell og Linda Evangelista oppmuntret henne til å vise frem sine mesterverk på catwalken at ballen begynte å rulle.

I 1991 åpnet Sui sin første butikk i New York, og siden har suksessen vokst med flere selvstendige butikker og distributører i over 50 land . Hun har også designet flere kleskolleksjoner for kvinner. Sui har bevist gang på gang at hun er en av de mest allsidige mote- og duftgründere med sine kolleksjoner innen barneklær, design for mobildeksel, kvinnesko og smykker. Gjennom hennes karriere har Anna Sui og hennes merkevare av dameklær og tilbehør vokst på markedet i Amerika, Europa, Asia og Midtøsten.

På høyden av sin suksess ble Sui beæret med tittelen "Top 5 Fashion Icons of the Decade", hun mottok Lifetime Achievement Award fra Council of Fashion Designers of America og havnet på lik linje med designere som Yves Saint Laurent, Giorgio Armani , Ralph Lauren og Diane von Furstenburg.

Hennes verdenskjente merke inkluderer klær, sko, kosmetikk, briller og tilbehør samt hennes berømte kolleksjon med signaturdufter. Hennes debutparfyme, som ble lansert i 1999 og oppkalt Anna Sui etter seg selv, ble en ikonisk signaturduft for dette luksusmerket.

Hennes samling av parfymer er kjent for sin emballasje og flaskedesign. Noen eksempler på dette er "Sui Love" (2002) som har en fargerik flaske formet som en sommerfugl med et hint av den romantiske 1960-tallet "Peace and Love"-æraen. "La Vie de Boheme" (2012), som er en av de nyeste duftene fra Sui, er boheminspirert med en intensjon om å la den enkelte brukeren få uttrykke sin personlige stil. Til slutt er det "Dolly girl " (2003), som har blitt modellert etter minner og fantasier fra skaperen selv mens hun ennå var ung og lekte med morens parfymer og prøvde hennes klær.

Suksessen til Anna Sui fortsetter å vokse og dermed vedlikeholder hennes dominans i kvinners mote og parfyme.
Hennes design tiltrekker mange kjente celebre kunder inkludert Blake Lively, Naomi Campbell, Sofia Coppola, Liv Tyler og Courtney Love.
Vis Mer