Lagerutsalg | Begrenset Tilgjengelighet | Klikk For Å Handle

Antonio Banderas Parfyme & Dufter til henne

Antonio Banderas er en spansk skuespiller. Han er også en far, regissør, produsent og en parfyme veteran. Antonios karisma og gode utseende har hjulpet ham å bli en av de best betalte skuespillerne i Hollywood. Han ble først oppdaget da han spilte rollen som en mentalpasient som kidnapper en voksen filmstjerne og holder henne fanget til hun svarer på hans kjærlighet. Filmen var Tie Me Up! Tie Me Down!. Madonna så tilfeldighvis filmen og hun nevnte Banderas i sin film "Truth or Dare" som en mann hun ville til sengs med selv om han var gift med Melanie Griffith på den tiden.

Hans gjennombrudd i mainstream filmer kom da han spilte elskeren til Tom Hanks i Philadelphia i 1993. Siden den gang har han hatt store roller i filmer med Sylvester Stallone, Madonna, Angelina Jolie og Catherine Zeta-Jones for å nevne noen. Han får ofte rollen som en latinsk sjarmør slik som han gjorde i The Mask of Zorro (1998) og igjen i 2005 i The Legend of Zorro. Hans spanske aksent, mørke gode utseende og ulmende øyne gjorde ham perfekt for rollen som en musiker som blir viklet inn i en krig med en lokal narkotika gjeng i Desperado (1995) og som profesjonell hit-mann i Assassins.

Antonio Banderas har lansert over 50 dufter gjennom flere tiår. I 1999 lanserte han sin første kvinnelige duft, Diavolo per Donna. Det er en sofistikert, stilig, elegant og sexy duft med toner av grønne blader, grønn te og grapefrukt på toppen, et hjerte av nektarin, fiolett og rose og en base av sandeltre, plomme og musk.

Den latinske elskeren lanserte sin Secret kolleksjon i 2010. Han deler sin hemmelighet med oss kvinner med lanseringen av hans Her Secret (2012), en kraftig parfyme som er beskrevet som essensen av forførelse. Her Golden Secret kom i 2013; det er en potent blanding av raffinement og femininitet med noter av bergamot, mandarin, eple, gardenia, patchouli og sedertre. Her Secret Game er en limited edition fra 2015, og det er en frisk fruktig duft designet for de elegante og mystiske kvinnene. Den fjerde kvinnelige Banderas parfymen i Secret kolleksjonen er Her Secret Night. Den fremhever nattens spesielle magiske øyeblikk og sensuelle harmoni med en nydelig blanding av solbær, grønt eple, mandarin og sitron innpakket i en rik bukett av gardenia og appelsinblomst. Den varme basen består av patchouli, amber, sandeltre og tonkabønne.

Se alle
SE VURDERINGER
Antonio Banderas Her Secret Temptation Eau de Toilette 80ml Spray
(1)
Antonio Banderas Her Secret Temptation Eau de Toilette 80ml SprayGod duft for spesielt interesserte
Mona Lygre,
Omtale av "Antonio Banderas Her Secret Temptation Eau de Toilette 80ml Spray" utgaven

Ja, dette er en veldig god duft, men kun for spesielt interesserte. I begynnelsen dufter den sterkt av rosa pepper og intens Iris. Etterhvert roer den seg ned og dufter nydelig på huden. Flasken ligner kanskje på Diors Poison, men dens duft er ikke i nærheten, fordi den mangler Poisons fruktighet. Jeg vil riktignok definere Her Secret Temptation som vintage, men også "tung", unisex og "krevende" - og du vil garantert bli lagt merke til med denne unike duften :))

Antonio Banderas tidslinje

1999
2020
2019
2017
2017
Her Secret Temptation
HER SECRET TEMPTATION

Her Secret Temptation av Antonio Banderas er en blomstret...

2016
2016
Queen of Seduction
QUEEN OF SEDUCTION

Queen of Seduction av Antonio Banderas er en akvatisk...

2015
2014
2014
Cocktail Seduction Blue
COCKTAIL SEDUCTION BLUE

Cocktail Seduction Blue av Antonio Banderas er en fruktig...

2013
2013
Her Golden Secret
HER GOLDEN SECRET

Her Golden Secret av Antonio Banderas er en orientalsk...

2012
2012
Her Secret
HER SECRET

Her Secret av Antonio Banderas er en orientalsk blomsterduft for...

2008
2008
Blue Seduction for Women
BLUE SEDUCTION FOR WOMEN

Blue Seduction for Women av Antonio Banderas er en akvatisk...

2005
2005
2004
2004
Spirit for Women
SPIRIT FOR WOMEN

Spirit for Women er en moderne orientalsk duft med moter av frukt...

2001
2001
Mediterraneo
MEDITERRANEO

Mediterraneo av Antonio Banderas er en treaktig og aromatisk duft...

2000
Antonio Banderas
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 250
Antonio Banderas Blue Seduction for Women
BLUE SEDUCTION FOR WOMENBlue Seduction for Women av Antonio Banderas er en akvatisk...
FRA BARE
kr 219
Antonio Banderas Her Golden Secret
HER GOLDEN SECRETHer Golden Secret av Antonio Banderas er en orientalsk...
FRA BARE
kr 219
Antonio Banderas Queen of Seduction
QUEEN OF SEDUCTIONQueen of Seduction av Antonio Banderas er en akvatisk...