Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Antonio Banderas Parfyme & Dufter til henne

Antonio Banderas er en spansk skuespiller. Han er også en far, regissør, produsent og en parfyme veteran. Antonios karisma og gode utseende har hjulpet ham å bli en av de best betalte skuespillerne i Hollywood. Han ble først oppdaget da han spilte rollen som en mentalpasient som kidnapper en voksen filmstjerne og holder henne fanget til hun svarer på hans kjærlighet. Filmen var Tie Me Up! Tie Me Down!. Madonna så tilfeldighvis filmen og hun nevnte Banderas i sin film "Truth or Dare" som en mann hun ville til sengs med selv om han var gift med Melanie Griffith på den tiden.

Hans gjennombrudd i mainstream filmer kom da han spilte elskeren til Tom Hanks i Philadelphia i 1993. Siden den gang har han hatt store roller i filmer med Sylvester Stallone, Madonna, Angelina Jolie og Catherine Zeta-Jones for å nevne noen. Han får ofte rollen som en latinsk sjarmør slik som han gjorde i The Mask of Zorro (1998) og igjen i 2005 i The Legend of Zorro. Hans spanske aksent, mørke gode utseende og ulmende øyne gjorde ham perfekt for rollen som en musiker som blir viklet inn i en krig med en lokal narkotika gjeng i Desperado (1995) og som profesjonell hit-mann i Assassins.

Antonio Banderas har lansert over 50 dufter gjennom flere tiår. I 1999 lanserte han sin første kvinnelige duft, Diavolo per Donna. Det er en sofistikert, stilig, elegant og sexy duft med toner av grønne blader, grønn te og grapefrukt på toppen, et hjerte av nektarin, fiolett og rose og en base av sandeltre, plomme og musk.

Den latinske elskeren lanserte sin Secret kolleksjon i 2010. Han deler sin hemmelighet med oss kvinner med lanseringen av hans Her Secret (2012), en kraftig parfyme som er beskrevet som essensen av forførelse. Her Golden Secret kom i 2013; det er en potent blanding av raffinement og femininitet med noter av bergamot, mandarin, eple, gardenia, patchouli og sedertre. Her Secret Game er en limited edition fra 2015, og det er en frisk fruktig duft designet for de elegante og mystiske kvinnene. Den fjerde kvinnelige Banderas parfymen i Secret kolleksjonen er Her Secret Night. Den fremhever nattens spesielle magiske øyeblikk og sensuelle harmoni med en nydelig blanding av solbær, grønt eple, mandarin og sitron innpakket i en rik bukett av gardenia og appelsinblomst. Den varme basen består av patchouli, amber, sandeltre og tonkabønne.
Vis Mer