40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Antonio Puig Parfyme & Dufter til henne

Antonio Puig S.A. ble grunnlagt i 1914, og var dedikert til parfyme- og kosmetikksektoren helt fra begynnelsen, men det var ikke før 1922 at de lanserte et produkt laget av selskapet selv. Det var en leppestift som fikk navnet "Milady" og det var ikke bare det første produktet fra Puig, det var også den første leppestiften til noen gang å ha bli laget i Spania. Selskapet har hele veien vært 100% familieeid, til tross for å ha vokst til å bli en global merkevare og det er Antonios fire sønner som har arvet og driver farens forretningsimperium.

Selskapet begynte først å vokse i 1960 da de bygde sine egne laboratorier for å forbedre kvaliteten på sine produkter og ha mer kontroll over produksjonen, men de fortsatte sine samarbeid med andre laboratorier rundt i verden.

En av de største hendelsene for Puig var da de inngikk en kontrakt med Carolina Herrera for å skape og markedsføre alle hennes dufter. Suksessen var enorm og ryktet om Puig spredte seg over hele moteindustrien som førte til samarbeid med både Antonio Banderas og Shakira da de lanserte deres personlige dufter.

Antonio Puig er nå en gammelt og velkjent parfymehus med flere forskjellige dufter for kvinner som for eksempel den fruktige blomsterduften "Anouk" (1989), den aromatiske sitrusduften "Agua de Luna" (1998) og blomsterdufen "Thais" (2000).

Antonio Puig - for den lidenskapelige.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.