Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Aquolina Parfyme & Dufter til henne

Aquolina er et italiensk kosmetikk og parfyme merke. Det mest populære Aquolina produktet er nydelige Pink Sugar, en super-søt duft som har blitt utgitt i flere ulike versjoner.

Selskapet ble startet av Antonella Pascale og er en del av det større kosmetikk og parfyme selskapet Selectiva SPA. Opprinnelig laget merket mest bodylotion og kosmetikk. Selectiva og Aquolina har fokusert på det som er kjent som gourmet-produkter. Dette betyr ikke at du kan spise deres produkter, men at luktene er inspirert av spiselige ting. Alle som har prøvd deres herlige parfymer og produkter vet hvor fantastisk fruktig, kremet og sukkerholdige dufter Aquolina har og dette har vært nøkkelen til deres suksess. I dag er merket den ledende gourmand duft leverandøren og de selger sine produkter i mer enn 50 nasjoner.

Pink Sugar er uten tvil det mest kjente Aquolina produktet og med god grunn. Denne utrolige duften blander karamell, spunnet sukker og marshmallow i en kraftig og langvarig parfyme som gir deg en følelse søtere enn honning. Denne sukkerspinn parfymen ble utgitt i 2004 og er et must for enhver som elsker godteri. Da det er en sterk og vedvarende duft med bare noen få noter er den også perfekt for å blande med andre parfymer. Gold Sugar (2013) er en blomstrende versjon av Pink Sugar med ekstra appelsinblomst samt kokos og krem. Pink Flower (2015) er en blanding av rose, frisk frukt og bær, samt litt krydder og sort pepper. Dette er en mer moden versjon av den klassiske Pink Sugar parfymen og vil glede alle som vokste opp med den. De fleste Pink Sugar produktene er tilgjengelige i gavesett med parfyme spritzer samt bodylotion og dusjsåpe
Vis Mer