40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Ariana Grande Parfyme & Dufter til henne

Ariana Grande-Butera (bedre kjent som Ariana Grande eller Ari) ble født i Florida i 1993 og er en velkjent skuespiller, danser og sanger. Ariana begynte sin karriere i 2008, da hun hadde en rolle i Broadway musikalen 13, men det var Nickelodeons «Victorious» som virkelig satte ungjenta på kartet. Hun sang soundtracket til serien, som førte til en platekontrakt i 2012. Hennes første album «Yours Truly» ble gitt ut i 2013 og hennes andre album «My Everything» kom ut året etter. Begge albumene havnet på nummer 1 i USA.

I 2015 lanserte Ariana Grandes hennes første parfyme: Ari. Dette er en nydelig og søt duft for kvinner med noter av marshmallows, frukt og musk som kommer i en søt flaske.

På Valentine's Day i 2016 lanserte hun sin andre duft, en Limited Edition kjønnsnøytral duft kalt Frankie, oppkalt etter hennes homofile bror. Duften ble lansert for å vise at det ikke er nødvendig for en merkevare å sette et kjønn på sine produkter, men at folk skal kunne bestemme selv.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.