40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Ariana Grande Parfyme & Dufter til henne

Ariana Grande-Butera (bedre kjent som Ariana Grande eller Ari) ble født i Florida i 1993 og er en kjent skuespiller, danser og sanger.

Ariana begynte sin karriere i 2008, da hun var en del av Broadwaymusikalen "13", men det var ikke før hennes rolle i Nickelodeonserien Victorious at Ariana virkelig ble berømt.
Etter å ha sunget på soundtracket til TV-showet, signerte Ariana en platekontrakt i 2012. Hennes første album "Yours Truly" ble utgitt i 2013 og hennes andre album "My Everything " i 2014. Begge albumene ble nummer 1 i USA.

I 2015 ga Ariana Grande ut sin første parfyme; Ari. Det er en nydelig og søt duft for jenter og kvinner. Ari (2015) har noter av marshmallow, frukt og musk som kommer i en veldig søt flaske med en liten hvit pom-pom.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.