40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Avril Lavigne Parfyme & Dufter til henne

Avril Lavigne er en selvlært musiker født i Ontario, Canada. Hennes debutalbum Let Go (2002) gjorde henne til en internasjonalt anerkjent superstjerne. Hun har blitt nominert til 8 Grammy-priser og solgt mer enn 40 millioner album på verdensbasis. Hun er også interessert i mote og film, og har gitt ut en vellykket linje av dufter.

Avril Lavigne hadde fra tidlig av interesse for musikk, og hun lærte seg å spille 3 instrumenter og skrev sine egne sanger. Som tenåring hadde hun allerede spilt med store navn som Shania Twain. Hun signerte sin første platekontrakt i en alder av 16 og samtidig bestemte hun seg for å forlate skolen og konsentrere seg om musikken sin. Hennes debut singel Complicated ble en umiddelbar hit og banet vei for en vellykket karriere. Lavigne har alltid vært forbundet med en punk uttrykk både gjennom hennes klessstil samt musikk. Hun har gitt ut 5 vellykkede album til dags dato og hadde flere nummer én treff med sanger som Girlfriend, Hello Kitty og I’m With You som ble samplet av superstjernen Rihanna. Lavigne co-skrev hiten til Kelly Clarkson Breakaway og har vært involvert i soundtracket til Tim Burtons Alice in Wonderland. Nylig oppdaget også sangeren sitt talent for skuespill og har spilt i flere filmer, inkludert i den kritikerroste Fast Food Nation av Richard Linklater. Hun har også gitt ut sin egen kleskolleksjon i samarbeid med den amerikanske butikkjeden Kohl. Hun lider av sykdommen Lyme og Lavine støtter unge mennesker med sykdommer og funksjonshemninger gjennom Avril Lavigne Foundation.

Avril Lavigne har utgitt en vellykket duftlinje for kvinner som først ble introdusert i 2009 med den prisbelønte Black Star. Black Star (2009) kombinerer en fruktig topp note med et blomsterhjerte og en base av sjokolade, vanilje, sandeltre og musk. Et år senere ble den fruktige blomsterduften Forbidden Rose (2010) lansert i en lilla flaske med en svart rose på hetten. Duften inneholder rødt eple, fersken, vepsebol noter, Granny Smith, heliotrope og lotus, meksikansk sjokolade, vanilje og sandeltre. Den søtere og friskere Wild Rose (2011) har den samme flasken men kommer i en lys rosa versjon. Avril Lavignes parfymer er utgitt i samarbeid med Procter & Gamble.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.