Ikke Gå Glipp Av Farsdagen... Bestill Innen 30.10 Kl. 23:59 For Levering I Tide.

Avril Lavigne Parfyme & Dufter til henne

Avril Lavigne er en selvlært musiker født i Ontario, Canada. Hennes debutalbum Let Go (2002) gjorde henne til en internasjonalt anerkjent superstjerne. Hun har blitt nominert til 8 Grammy-priser og solgt mer enn 40 millioner album på verdensbasis. Hun er også interessert i mote og film, og har gitt ut en vellykket linje av dufter.

Avril Lavigne hadde fra tidlig av interesse for musikk, og hun lærte seg å spille 3 instrumenter og skrev sine egne sanger. Som tenåring hadde hun allerede spilt med store navn som Shania Twain. Hun signerte sin første platekontrakt i en alder av 16 og samtidig bestemte hun seg for å forlate skolen og konsentrere seg om musikken sin. Hennes debut singel Complicated ble en umiddelbar hit og banet vei for en vellykket karriere. Lavigne har alltid vært forbundet med en punk uttrykk både gjennom hennes klessstil samt musikk. Hun har gitt ut 5 vellykkede album til dags dato og hadde flere nummer én treff med sanger som Girlfriend, Hello Kitty og I’m With You som ble samplet av superstjernen Rihanna. Lavigne co-skrev hiten til Kelly Clarkson Breakaway og har vært involvert i soundtracket til Tim Burtons Alice in Wonderland. Nylig oppdaget også sangeren sitt talent for skuespill og har spilt i flere filmer, inkludert i den kritikerroste Fast Food Nation av Richard Linklater. Hun har også gitt ut sin egen kleskolleksjon i samarbeid med den amerikanske butikkjeden Kohl. Hun lider av sykdommen Lyme og Lavine støtter unge mennesker med sykdommer og funksjonshemninger gjennom Avril Lavigne Foundation.

Avril Lavigne har utgitt en vellykket duftlinje for kvinner som først ble introdusert i 2009 med den prisbelønte Black Star. Black Star (2009) kombinerer en fruktig topp note med et blomsterhjerte og en base av sjokolade, vanilje, sandeltre og musk. Et år senere ble den fruktige blomsterduften Forbidden Rose (2010) lansert i en lilla flaske med en svart rose på hetten. Duften inneholder rødt eple, fersken, vepsebol noter, Granny Smith, heliotrope og lotus, meksikansk sjokolade, vanilje og sandeltre. Den søtere og friskere Wild Rose (2011) har den samme flasken men kommer i en lys rosa versjon. Avril Lavignes parfymer er utgitt i samarbeid med Procter & Gamble.

Se alle
SE VURDERINGER
Avril Lavigne Forbidden Rose Eau de Parfum 10ml Spray
(2)
Avril Lavigne Wild Rose Deodorant Spray 150mlNydelig lukt til meg
Linda Reianes,
Omtale av "Avril Lavigne Wild Rose Deodorant Spray 150ml" utgaven

Denne var kjempegod og luktet godt denne blir også kjøpt igjen for bruk i hverdagen?

Avril Lavigne Forbidden Rose Eau de Parfum 10ml SprayHelt ok etter min smak.
Anniken Sønsthagen,
Omtale av "Avril Lavigne Forbidden Rose Eau de Parfum 10ml Spray" utgaven

Hadde denne parfymen for noen år siden da jeg likte den kjempegodt før. Synes den er helt ok, men ingen favoritt lenger.

Avril Lavigne tidslinje

2008
2012
2011
2011
Wild Rose
WILD ROSE

Wild Rose av Avril Lavigne. Dette er Avril tredje duft og det er...

2010
2010
Forbidden Rose
FORBIDDEN ROSE

Forbidden Rose av Avril Lavigne er en frisk duft for kvinner....

2009
2009
Black Star
BLACK STAR

Black Star av Avril Lavigne er en frisk og fruktig duft for...

Avril Lavigne
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 123
Avril Lavigne Black Star
BLACK STARBlack Star av Avril Lavigne er en frisk og fruktig duft for...
FRA BARE
kr 123
Avril Lavigne Forbidden Rose
FORBIDDEN ROSEForbidden Rose av Avril Lavigne er en frisk duft for kvinner....
FRA BARE
kr 123
Avril Lavigne Wild Rose
WILD ROSEWild Rose av Avril Lavigne. Dette er Avril tredje duft og det er...