Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Azzaro Parfyme & Dufter til henne

Loris Azzaro ble født i Tunisia i 1933 og nøt en god barndom med sine sicilianske foreldre, som så deres sønn vokse opp til å bli et nytt navn i Haute Couture fashion.

Azzaro satte opp sin virksomhet i Paris i 1962 og innen 1968 hadde den vokst til en stor suksess. På den tiden var Azzaro mest kjent for å lage glamorøse plagg for den franske eliten, men hans dristige og vågale kreasjoner fanget snart et bredere publikum. I løpet av årene har Azzaro lansert flere kolleksjoner, alle vakre og intrikate, som hans berømte kjettingkjoler og topper. Han har også lansert et bredt utvalg av tilbehør og dufter og gjennom årene har Azzaro blitt like populær for hans dufter som hans klær.

Azzaro sa han alltid fikk sin inspirasjon fra det Tunisiske landskapet og himmelen, noe som kan forklare hvorfor hans favorittfarge var blå. Hans første duft ble lansert under navnet "Couture" i 1975 og var en duft for kvinner.
Dessverre døde Azzaro i 2003, i en alder av 70, men hans navn vil forbli en sterk merkevare i motebransjen, spesielt etter at den franske designeren Vanessa Seward tok over som sjefsdesigner for Azzaro i 2011. Helt fra deres første kolleksjon har dette merket alltid vist en elegant og jetset-inspirert livsstil for en daglig luksus.

Azzaro har nå mer enn 50 forskjellige dufter. Noen av de populære kvinneduftene inkluderer den uskyldige hvite blomsterduften "Azzaro 9" (1984), den søte orientalske og treaktige "Oh La La" (1993), den aromatiske blomsterduften med sitrusnoter "Eau Belle D'Azzaro" (1995 ), den fruktige blomsterdufen "Azzura" (1999), den friske "Orange Tonic" (2002), den treaktige og musk blomsterduften "Visit for Woman" (2004), den grønne aldehydiske "Now for Women" (2007) og den søte "Duo for Women" (2011) for å nevne noen.
Vis Mer