40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Pour Elle av Azzaro

Per Side
Sorter
Pour Elle av Azzaro er en orientalsk blomsterduft for kvinner.

Den originale Eau de Parfum er bygget på en unik blanding av sitrus og kardemomme. Når de friske notene utvikler seg, avslører de et vakkert hjerte av rose og lilje som tørker på en behagelig base av olibanum og kashmirtre.

En ny tolkning av Pour Elle ble lansert to år etter utgivelsen i form av en rosa Eau de Toilette. Denne versjonen er mer myk og sensuell som fargen antyder. Kardemomme og rose er kombinert med hvit musk i denne versjonen for å skape en fengslende aroma.

Azzaro pour Elle, den etterlengtede feminine motparten til Azzaro pour Homme (1978), ble lansert i 2015, etterfulgt av en Eau de Toilette-versjon i 2017.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.