Ikke Gå Glipp Av Farsdagen... Bestill Innen 30.10 Kl. 23:59 For Levering I Tide.

BCBGMAXAZRIA Parfyme & Dufter til henne

Max Azria ble født i Tunisia, utdannet i Frankrike og flyttet senere til USA der han i 1989 grunnla selskapet BCBGMAXAZRIA i Los Angeles. Et selskap som beviste at tittel ikke alltid er avgjørende for suksess. BCBG er en forkortelse av det franske uttrykket «Bon Chic, Bon Genre» som betyr «Bra lager, bra famile»

Selskapet har siden vokst til å bli en multiinternasjonal bedrift og er ledene innen amerikansk design. I dag er mer enn 20 merker eid av BCBGMAXAZRIAGROP, og selskapet selger til nesten 600 butikker over hele verden.
Max Azria er som sjefsdesigner, styreformann og administrerende direktør, mens hans kone, Lubov Azria, er kreativ direktør i selskapet.
Deres kolleksjoner er inspirert av, og rettet mot, den moderne kvinnen og har blitt rost for sin høye kvalitet til konkurransedyktige pris priser.

BCBGMAXAZRIAGROUP skrev historie etter at de kjøpte opp det franske couture huset Hervé Léger, og derfor hadde hele tre kolleksjoner eid av selskapet under New York fashion week i 2008; Max Azria, BCBGMAXAZRIA og Hervé Léger.

Hans kolleksjoner har vært med på å forme amerikansk mote og Azrias klær har blitt båret av store navn som Beyonce, Catherine Zeta-Jones, Victoria Beckham, Kate Winslet og Angelina Jolie.

Max Azria lanserte sin første duften under hans navn i 2001, og alle deres dufter er laget i samarbeid med parfymeskaper Sarah Horowitz og Stephen Nilsen. Blant deres dufter for kvinner finner vi BCBGirls-kolleksjonen som inkluderer den fruktige blomsterduften Metro (2011), den grønne blomsterduften Nature (2001) den orientalske blomsterduften Sexy (2001) og den treaktige muskduften Star (2001). Deres andre kolleksjon, oppkalt etter merket, inkluderer den fruktige blomsterduften, og signaturduften, Max Azria for Women (2011), den blomsteraktige og fruktige Bon Chic (2012) og den orientalske blomsterduften Bon Genre (2013)

Se alle

BCBGMAXAZRIA tidslinje

2010
2014
2013
2013
Bon Genre
BON GENRE

Bon Genre av BCBGMAXAZRIA er en orientalsk blomsterduft for...

2012
2012
2011
2011
BCBG Max Azria
BCBG MAX AZRIA

BCBG Max Azria av BCBGMAXAZRIA er en fruktig blomsterduft for...

BCBGMAXAZRIA
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 241
BCBGMAXAZRIA Bon Genre
BON GENREBon Genre av BCBGMAXAZRIA er en orientalsk blomsterduft for...