Ikke Gå Glipp Av Farsdagen... Bestill Innen 30.10 Kl. 23:59 For Levering I Tide.

Banana Republic Parfyme & Dufter til henne

Banana Republic er opprinnelig en betegnelse på et politisk ustabilt land som avhenger av et begrenset utvalg ressurser, som for eksempel bananer. Betegnelsen ble introdusert av forfatteren O. Henry i 1904, men etter at firmaet med samme navn ble grunnlagt i 1978, av et ektepar i California, er det få som assosierer Banana Republic med annet mote og tilbehør.

De ble kjent for å selge klær med et reise- og safaritema som skilte seg ut fra andre motemerker. De ble reklamert gjennom en eksentrisk og håndillustrert katalog hvor klærne ofte kom med fiktive historier for å gjøre de mer spennende. Dette viste seg å bli en massiv suksess og stod for majoriteten av debutsalget til denne kommende klesgiganten. Banana Republic ble også kjent for å ha temadekorasjoner i sine butikker med autentiske elementer som jeeps og løv, samt atmosfæriske elementer som tåke og damp.

Det var i løpet av denne suksessperioden at Banana Republic reiste seg som en av de ledene forhandlerne for kvinneklær - så mye at de ble kjøpt for en fin sum av Gap Inc. i 1983. Dette var allerede en stor kjede innenfor kvinnemote og de hadde som intensjon å re-brande Banana Republic som en mer mainstreamforhandler av luksuriøse kvinneklær. Resultatet ble at de små sære detaljene som gjorde at Banana Republic skilte seg ut av mengden, langsomt ble fjernet og erstattet av mer luksuriøse, men mindre unike elementer.

En av disse luksuriøse elementene ble deres samling av parfyme og dufter - en av de største bidragsyterne til suksessen til denne klesgiganten i dag. Deres første duft for kvinner "Banana Republic W" kom ut i 1995 og står fortsatt som en bestselger med sin ferske og diskré duft som kan brukes daglig. Blomsternoter spiller en stor rolle i Banana Republics kolleksjon for kvinner, og det er verdt å merke seg at de fleste av duftene også kommer med en speilversjon for menn. Faktisk hadde deres første duft, "Classic", som ble lansert i 1995 et unisex-tema. Selskapet fortsetter å produsere nye dufter for både menn og kvinner og har utvidet sin kolleksjon med lys.

Banana Republic har uttalt at de har som mål at alle deres produkter skal gjennspeile deres filosofi: Banana Republic reflekterere en amerikansk sensibilitet med et positiv og optimistisk synspunkt. Den tidløse stilen fanger en moderne tolkning av klassisk mote og med sin avslappende holdning utrykker den en komfortabel og trygg kvalitet. Linjen er bygget opp av en eventyrlysten ånd som gjennom sin arv i reise, lever et liv fullt av lidenskap er åpen for oppdagelse."

Modeller som Angela Lindvall og celebre kvinner som Zoe Saldana, Selma Blair og Jessica Alba er alle store fans av denne klesgiganten og vi er sikker på at det vil være et navn som vil forbli populær i årene som kommer.

Se alle
SE VURDERINGER
Banana Republic Malachite Eau de Parfum 7.5ml
(1)
Banana Republic Malachite Eau de Parfum 7.5mlUnik, grønn og fruktig
Belinda E Kjernli,
Omtale av "Banana Republic Malachite Eau de Parfum 7.5ml" utgaven

Malachite er en interessant duft. Den er frisk, grønn, fruktig, lett tropisk, ren og treaktig - alt på en gang. Den føles forfriskende og oppkvikkende, og er meget lett anvendelig. Den passer til de fleste anledninger. En av de mest spennende duftene med en fremtredende grønn mangonote jeg har vært borti. Middels varighet på huden.

Banana Republic tidslinje

1994
2012
2011
2011
Wildbloom
WILDBLOOM

Wildbloom av Banana Republic er en blomsterduft for kvinner....

2009
2009
Republic of Women
REPUBLIC OF WOMEN

Republic of Women av Banana Republic er en blomsterduft for...

2007
2007
Malachite
MALACHITE

Malachite av Banana Republic er en orientalsk duft for kvinner....

2006
2006
Alabaster
ALABASTER

Alabast av Banana Republic. Dette er en blomsterduft for kvinner....

Jade
JADE

Jade av Banana Republic. Dette er en frisk og blomsteraktig duft...

Rosewood
ROSEWOOD

Rosewood av Banana Republic er en orientalsk duft for kvinner....

1995
1995
Classic
CLASSIC

Classic av Banana Republic. Dette er en frisk duft for både menn...

W
W

W av Banana Republic. Dette er en blomsterduft for kvinner. Den...

Banana Republic
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 70
Banana Republic Malachite
MALACHITEMalachite av Banana Republic er en orientalsk duft for kvinner....