Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Benetton Parfyme & Dufter til henne

Benetton er et velkjent luksusmerke som ble startet i Italia av Luciano Benetton. Klærne kjennetegnes av lyse farger og enkle former, og slik har det vært fra begynnelsen.

På 1980-tallet vant merket Grand Prix de la Publicité (en fransk pris for beste reklame) for deres enestående og kontroversielle markedsføringskampanjer som omhandler uvanlig alvorlige temaer, for et motehus, som rasisme, homoseksualitet og dødsstraff.

Merket har siden ekspandert over hele verden og har også opprettet hudpleiemerke Sisley. I 2015 havnet de på Greenpeaces liste over de mest bærekraftige selskapene i verden.
Benetton designer ikke bare klær for menn, kvinner og barn, de har også gitt ut en rekke gode duftkolleksjoner til stor suksess. Noen av Benetton bestselgende dufter for kvinner er B. United Woman (2004) som inneholder noter av blomster og frukt og Energy (2008) en friskere dufter med noter av sitron. Disse duftene har tilsvarende versjoner for menn.

Andre kjente dufter fra Benetton er Hot (1997) and Essence (2008). Essence er en friskblomsterduft, mens Hot har treaktige og jordnære noter. Benetton Giallo Woman (2010) er en del av Colori Collection og har en unik graffiti i hver flaske. Parfymen er en herlig blanding av bær, mynte og lotus.
Vis Mer