40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Majestic Cashmere av Bentley

Per Side
Sorter
Majestic Cashmere av Bentley er en treaktig duft for menn og kvinner.

En duft for de som setter pris på de finere tingene i livet, Majestic Cashmere tar oss med på reise til Goa. Røkelse, koriander og patchouli støttes av treaktige noter og en myk langvarig musk i basen. En duft som er klassisk og undervurdert som en nøytral farget Bentley Continental, den er ikke høylytt; den er veldig enkel å ha på og får deg til å føle deg stilig og sofistikert.

Majestic Cashmere er en del av en tredelt duftserie kalt “Bentley Beyond - The Collection”, en eksklusiv unisex-duft som tar oss med på en tur til tre uforglemmelige destinasjoner. Flaken er en vakker fasettert flaske inspirert av de klassiske glasslyktene på Continental GT. Et mesterverk for dufthyllen din.

Majestic Cashmere ble lansert av Bentley i 2019.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.