Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Betty Boop Parfyme & Dufter til henne

Max Fleischer skapte tegneseriefiguren Betty Boop på begynnelsen av 30-tallet, inspirert av sangeren Baby Esther som sang med babystemme og brukte uttrykket “Boop-Boop-a-Doop”.
Betty hadde sin første opptreden i kortfilmen Dizzy Dishes, der karakteren Bimbo ble forelsket i henne. Boop ble brukt i flere biroller i andre animasjonsserier og fikk etterhvert sitt eget show i 1932. Hennes stemme ble spilt av skuespillere som Margie Hines, Ann Rothschild og Cindy Robinson.

Frøken Boop ble mer og mer populær og er sett på som det første sexsymbolet i tegneserieverdenen. Hun ble symbolet for depresjonstiden og hun var kledd veldig dristig. Det var modig å skape en karakter som henne, siden det på den tiden ble sett på som provoserende å gå kledd som henne. Men dette forandret seg i 1935 da den kjente Hayes Code tredde inn. Det ble da ulovelig med åpenlyst seksuelt innhold i film og på TV, og vår kjære Betty Boop var pent nødt til å kle mer på seg.
I 2015 hadde Betty Boop 85-årsjubileum og det ble feriet med at Fleischer Studios ga ut en serie på åtte episoder om Bettys reise til berømmelse.

Den første duften fra Betty Boop, som går under samme navn, ble lansert i 1994. Det er en orientalsk duft som uttrykte essensen av Betty – fri og uskyldig. I 2011 kom fire nye dufter ut, Party Betty, Princess Betty, Sexy Betty og Angel Betty, som alle var fruktige blomsterdufter og flaskene var et must-have for samlere.
Vis Mer