Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Beyoncé Parfyme & Dufter til henne

Beyoncé er en legendarisk amerikansk popstjerne født i 1981. Hun er kjent for sine mange hits, sine mange fans og hennes ekteskap med rapperen Jay Z. Den første Beyoncé parfymen ble lansert i 2010 og har blitt etterfulgt av flere kolleksjoner samt spesialutgaver.

Beyoncé er også kjent som Sasha Fierce, Bee, JuJu og Moth, men hva er Queen Beys egentlige navn? Hun ble født Beyoncé Giselle Knowles-Carter, hun er oppvokst i Houston i Texas og var interessert i sang og underholdning fra en tidlig alder. I en alder av syv fikk hun stående applaus på en lokal talentkonkurranse og fra da av har Beyoncés liv vært en virvel av sanger, filmer, motelanseringer, bøker, tourer og røde løpere. I en alder av 15 startet Beyoncé Destiny Child med sin far som manager. Destiny Child ble en av verdens mestselgende jentegrupper. I 2003 bestemte Queen B å prøve seg som soloartist, og i 2005 sluttet hun i Destiny Child. Hits som Crazy In Love og Deja Vu, som hun sang sammen med sin mann Jay-Z, var gikk inn på Topp 10. Andre hits var Beautiful Liar, som hun sang med Shakira og den vant de " Most Earthshattering Collaboration " på 2007 MTV Video Music Award for. Massive hits som If I Were A Boy, Halo og Single Ladies (Put a Ring on It) gikk til topps på listene i flere land. Beyoncé sang Love on Top i 2011 på VMAs og deretter annonserte hun sin første graviditet. Beyoncé forklarte hvorfor navnet "Lemonade" ble valgt for hennes sjette album ved å si "når livet gir deg sitroner lager du lemonade". Albumet handler om utroskap, om hvordan du kan takle det og komme over det. Hold Up fra samme album skapte oppstyr i media, og noen mente dette var en sang om at Jay Z var utro mot Beyoncé. Uansett hva sangen handler om har Queen Bs sanger definitivt en mening og gjør at du tenker og føler.

"The Formation World Tour" var hennes syvende verdensomspennende turné og kick-startet med henne opptreden på Super Bowl hvor hun sang Formation fra hennes Lemonade album og gjenforente Destiny Child.

Ved lanseringen av Beyoncés første duft, Beyoncé Heat, ble 7 etasjer på den gamle Tiffany bygningen i Union Square i Manhattan opplyst av en rød varm glød. Over 200 gjester, inkludert Jay-Z og Usher, deltok på en fantastisk fest hvor Queen Bey sang "I hope that everyone is ready to catch the fever!". Lokalet var sexy, sensuelt og dramatiskt - akkurat som Beyoncé Heat.

Beyoncé Heat ble en stor suksess og ble snart fulgt opp av Heat Rush, Midnight Heat og Rise. For Queen B er en parfyme et viktig tilbehør for å fremheve din indre glød, selvtillit og sex appeal. Beyoncé gir samme oppmerksomhet til henne utvalg av dufter som hun gir musikken sin slik at du kan være sikker på at med en Beyoncé duft vil du alltid ha den aller beste, mest gjennomtenkte og strålende sammensatte duften som man kan ønske seg.
Vis Mer