40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Bill Blass Parfyme & Dufter til henne

Bill Blass ble reist i moteverdenen.
Som sønn av en kjole designer, hadde han rikelig anledning til å lære seg faget og i en alder av 15 solgte han sine egne kvelden kjoler for en produsent i New York.

Da han var 17 flyttet han til New York hvor han studerte design. Han endte opp med å jobbe for Maurice Rentner Ltd, som han senere kjøpte på 70-tallet og omdøpt Bill Blass Limited.
I løpet av de neste 30 årene utvidet han sitt selskap fra å være klær orientert også gi badetøy, vesker, parfymer, etterbarberingsvann og sjokolade.
Bill Blass tok tidlig pensjonering i 1999 og solgt Bill Blass Limited opp til Michael Groveman og Harest Tharani.
Michael Vollbracht har fulgt har vært selskapets ledende designer.

Bill Blass har produsert en impornerende antall kvalitet parfyme og aftershave inkludert Amazing Woman Amazing Aftershave cologne for menn, Nude for kvinner, Basic Black Women and Bill Blass for kvinner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.