Ikke Gå Glipp Av Farsdagen... Bestill Innen 30.10 Kl. 23:59 For Levering I Tide.

Bogner Parfyme & Dufter til henne

Sammen med kona Maria etablerte Willy Bogner senior det anerkjente sportsklærfirmaet og familiebedriften Bogner før andre verdenskrig. Den profesjonelle skiløperen begynte å importere skiklær og sportsvarer fra Norge til Tyskland på begynnelsen av 30-tallet. Da kona begynte i selskapet, utviklet paret sine første originale design som raskt ble lagt merke til av den internasjonale pressen. Fra midten av 50-tallet ble navnet Bogner forbundet med elegante sportsklær av høy kvalitet. Det var Maria Bogner som introduserte det nå legendariske B-tilbehøret, som kjent pryder alle Bogner-produktene frem til i dag. Det ble også omtalt i avdukingsseremonien til den nyoppussede Brandenburg Gate, som ble vist av Willy Bogner junior i 2002.

Lidenskapen for vintersport løper i familien, og den yngre Willy Bogner ble enda mer kjent enn faren og fortsatte med å delta i de olympiske leker i 1960 og 1964. Når skikarrieren ble lagt på is begynte han endelig i familiebedriften på heltid på 1970-tallet. Rundt da møtte den unge gründeren også kona Sonîa, en brasiliansk modell han ble introdusert for på en Bogner-photoshoot. Paret begynte å fokusere mer på internasjonale markeder som USA etter Willy Bogner senior sin død. De overtok ledelsen av den vellykkede virksomheten, og Sonîa Bogner ble utnevnt til designsjef i 1979 og har siden gitt ut sin egen vellykkede kolleksjon av elegante dameklær.

Willy Bogner juniors andre lidenskaper er hans internasjonalt anerkjente arbeid innen film. Han har filmet og regissert en rekke skifilmer, og hans ekspertise på området skaffet ham stillingen som kameramann for flere av de beryktede skiscenene i 4 James Bond-filmer.

Den første Bogner-duften for kvinner ble introdusert i 1985. Bogner Woman No. 1 (1985) er en blomsterduft som ble gitt ut sammen med den mannlige duften fra samme år. Merkelig nok fulgte signaturduften Bogner Women (1990) 5 år senere med blomsteraktige og fruktige notater. Den kvinnelige versjonen av Fire & Ice (2011) er en frisk blomster-fruktig duft inspirert av tiltrekningen av motsetninger. Den mest berømte duften fra Sonîa Bogners linje er den orientalske blomsterduften Sonia Bogner Now (1991) som kombinerer blomsternoter og rav med noter av sitrusfrukter. Som en del av Bogner Heritage-serien som ble utgitt for OL 2012, introduserte de Bogner Heritage Edition for Women (2012). Flasken har et vintage Bogner-kampanjebilde fra 60-tallet og holdes i en lys rosa, matchende fargene til de kvinnelige utøverne som representerer Tyskland ved vinter-OL 2012.

Bogner er tilgjengelig i over 30 land over hele verden, og lager dame-, herre og barnemote, tilbehør, sportsklær og dufter.

Se alle
Kolleksjonene