Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Bond No 9 Parfyme & Dufter til henne

Bond No 9 er et ledende amerikansk duftselskap som ble lansert i 2003 av den franskfødte amerikanske forretningskvinnen og gründeren Laurice Rahmé, og ble det første og eneste duftselskapet til å pryde gatene og bydelene i New York.
Rahmé fikk en stor interesse for kunst og kultur da hun var ung, og hun opprettet Bond No 9 for å gi hvert nabolag i New York sin egen duft. Ideen gjorde så merket skilte seg ut fra vanlige parfymeselskaper fra dag én og duftene har blitt veldig populære både i Amerika og resten av verden.

Bond No 9 åpnet sine dører for første gang på 9 Bond Street i NoHo distriktet i Manhattan og da kunne de tilby 16 originale nabolagsdufter. Pr dags dato har de fem butikker som har blitt oppkalt etter de forskjellige nabolagene de er basert på. Merket selges også i utvalgte eksklusive butikker som Saks Fifth Avenue, Harrods, Nordstrom, Hudson Bay, Isetan og den ledende franske kjeden av kosmetikkbutikker Sephora.

En av deres unike salgstriks og en stor nøkkel til deres voksende suksess, er at de bruker engelske drosjer innredet som sine flasker for å tilby transport for sine kunder og mediaredaktører - en av de mest vellykkede markedsføringskampanjer pr dags dato. Kvinner strømmer til butikkene daglig for å bli en eier av deres nabolags unike duft, og Bond No 9 har blitt et symbol på god smak med sitt image som "edgy", moderne, kunstnerisk og unikt.

Rahmés orginale tanke bak Bond No 9 var å gjøre New York til en parfymehovedstad i verden og ta tilbake parfymen som en kunstform. Bond No 9 er stolte av at de bruker kun de beste og mest unike duftoljer og ingredienser fra hele verden i deres 60+ dufter og deres oppmerksomhet til detaljer på flaskedesignet.

De fleste av Bond No 9 sine dufter og parfymer er skapt med hjelp av noen av de mest kjente "nesene" i bransjen og det sies at de har 18-22% konsentrasjon av rene parfymeoljer, som gjør de til noen av de sterkeste på markedet. Noen av deres "pure perfumes" har opp til 30% parfymeolje-konsentrasjon. Bond No 9 har også vunnet flere bransjepriser inkludert den prestisjetunge FiFi Award i både 2009 og 212 og kvinne bak det hele, Rahmé, har også vunnet the Cosmetic Executive Women (CEW) "Innovator of the Year"-prisen i 2012.
Vis Mer