40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Bottega Veneta Parfyme & Dufter til henne

Bottega Veneta er et velkjent luksusforhandler av lærvarer som har vært på markdet siden 1960-tallet.
Bottega Veneta kombinerer innovative teknikker med tradisjonelt italiensk håndtverk og har skapt en unik stil som kjennetegner deres produkter, fra vesker, sko og kofferter til tilbehør og dufter, både for kvinner og menn.

Bottega Veneta har gjort det veldig bra internasjonalt og har flere gode samarbeidspartnere på sitt lag, slik som deres kreative direktør Tomas Maier, som fikk jobben gjennom Tom Ford.
- Og det var takket være hans nye retning at selskapet har gått tilbake til sin opprinnelse med fokus på håndlagde produktet .

Bottega Veneta har gitt ut mange vellykkede dufter for kvinner som Bottega Veneta For Women (2011), en jordnær duft med italiensk bergamott, sambac-jasmin, skinn og patchouli. Duften ble gjort i samarbeid med Coty Prestige og Michel Almairac, og ble inspirert av den italienske landsbygda. Ansiktet utad for denne duften er haute couture-modellen Nine d'Urso.

Bottega Veneta Eau Legere (2011), bringer tankene til ferskvann og landskapet i den venetianske regionen med sine blomster og musky ingredienser som bergamott og rosa pepper. Denne gangen også frontet av Nine d'Urso.
Knot Bottega Veneta ble utgitt i 2014 og har noter av blomster og vann, mens Bottega Veneta Essence Aromatique som kom ut samme året er en allsidig, frisk og blomsterduft både for menn og kvinner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.