40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Place Vendome av Boucheron

Per Side
Sorter
Place Vendôme av Boucheron er en orientalsk blomsterduft for kvinner.

Place Vendôme EDP og Place Vendôme EDT er to forskjellige dufter, men er begge like vakre.

Place Vendôme Eau de Parfum er en rikere, varmere og søtere duft enn EDT-versjonen med en åpning av honning og appelsinblomst som er perfekt balansert av de lette antydningene til pepper, trøffel, jasmin og rose. Seder og benzoin i basen sikrer at Place Vendôme EDP er en godt avrundet duft.

Place Vendôme Eau de Toilette er en myk, frisk, glitrende blomsterduft med sitrusåpning og en musky undertone. Den er søt, men ikke for søt. Den er elegant, stilig og fantastisk nydelig.

Det er en flaske som fortjener første rad i enhver duftkolleksjon; en tung fasettert glassflakong som symboliserer over 150 år med lys og perler som har gått gjennom House of Boucheron.

Place Vendôme EDP og EDT ble begge lansert i 2013.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.