40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Quatre En Rouge av Boucheron

Per Side
Sorter
Quatre En Rouge av Boucheron er en chypre og fruktig duft for kvinner.

Ohh la la, naturen til den selvsikre pariserkvinnen. Boucheron Quatre En Rouge er en elegant forførende duft i en brennende rød flakong.

Røde epler antyder kjærlighet; roser antyder femininitet og bringebær indikerer lidenskap. Med disse tre nøkkelnotatene øverst, i hjerte og base vet du at du har en forførende duft. I tillegg til det røde eplet i åpningen, vil du glede deg over forfriskende solrike noter av mandarin, bergamott og en saftig, fruktig aroma av pærer. Rosene i hjertet kompletteres med irissmør og solbær før basen kommer inn med sursøt bringebær og marshmallow-akkord samt patchouli og musk for ekstra dybde og eleganse.

Quatre En Rouge ble lansert i 2019.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.