Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Britney Spears Parfyme & Dufter til henne

Britney Spears er en av de mest kjente, populære og ikoniske kvinnelige kjendisene innen popmusikk fra det 21.århundre. Hun ble i ung alder oppdaget av en talentspeider i New York, som raskt ordnet henne en instruktør for å jobbe med sin vokal og sin opptreden.
Familien Spears flyttet med til New York etter Britney fikk sine første profesjonelle oppdrag som betalte opptredener og roller i reklamefilmer. Britney ble signert til sitt første plateselskap i en alder av 16 år og har siden hatt en enorm suksess med mange utmerkelser.

Debutalbumet solgte over 10 millioner eksemplarer det første året, noe som utnevnte Britnet Spears til artisten bak det mestselgende albumet av en tenåringsartist noen sinne og ga henne en smak av berømmelse. Hun har siden utgivelsen av sin første singel vært i offentlighetens søkelys og ofte blitt fremstilt negativt av mediene. Det var spesielt hennes overgang fra ung til voksen (fra påkledd til avkledd) som fikk mye omtale og hun ble sett på som et dårlig forbilde for sine mange unge fans. Britney sa den gang at hun var lei av å hele tiden bli sammenlignet med andre kvinner, kvinnelige artister og standaren satt for sjangeren "Tyggegummipop" og at dette var hennes kamp for uavhengighet.

Det var i løpet av denne tiden at Britney bestemte at hun ikke var fornøyd med å bare selge millioner av album og å være et globalt og internasjonalt fenomen, hun visste nemlig at hun også hadde en sans for forretninger. Hun lanserte sin første duft "Curious", i samarbeid med Elizabeth Arden, i 2004 og atter engang slo Britney rekorder ved at hennes duft hadde den høyeste fortjenesten i løpet av sin første uke på parfymemarkedet. Fem år senere hadde hun gitt ut syv parfymer til og var nå eier av den mest solgte kjendisduftlinjen.

Både voksne kvinner og unge jenter løp til butikkene så raskt en en ny parfyme fra Britney ble gitt ut, men Curious fra 2004 er fortsatt den besteselgende duften i serien. Det er en livlig, lys, sprudlende og fruktig blomsterduft som ble lansert for jenter i 20-årene med "attitude".
Den representerer Spears`oppfatning av henne selv da hun var på den alderen - nysgjerrig, romantisk, rampete og ikke redd for å ta en risk.

Det ble en umiddelbar suksess med publikum, men som med alt fra denne superstjernen var det ikke uten kritikk fra media. Det stoppet ikke frøken Spears og hun solgte over en million flasker parfyme i løpet av de første fem årene. Britney fortsetter å bevise gang på gang, uansett hva pressen mener om henne, at hun er en av de mest elskede superstjernene vi har vært vitne til i det 20. og 21. århundre.
Vis Mer