Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Bruno Banani Parfyme & Dufter til henne

Bruno Banani er et tysk motemerke som trolig er mest kjent for sine frekke undertøyskolleksjoner og morsomme dufter. Det få vet er at navnet, Bruno Banani, kom fra amerikanerene da de skulle relansere Tricotex, et selskap eid av DDR i det gamle Øst-Tyskland før fallet av Berlinmuren. Da Tyskland ble gjenforent, klarte grunnlegger Wolfgang Jassner å løfte det ikke så populære merket til det Bruno Banani som vi kjenner i dag.

Inspirasjonen kom fra det amerikanske motebildet og Bruno Banani var ment som en motreaksjon mot de stive og kjedelige klærne de måtte selge da de måtte følge reglene til Sovjetunionen.
Dette inspirerte selskapet til å ta slagordet «Not for Everybody» (Ikke for alle)
Takket være deres undertøy i oppsiktsvekkende farger, ble Bruno Banani raskt et cultmerke. De ble også kjent for deres dristige stundt og kreative produktlanseringer, som for eksempel da ekspedisjonsfarer Achill Moser krysset en 10.000 km lang ørken på 120 dager, iført undertøy fra Bruno Banani. Merket var også de første som testet produktene deres i verdensrommet!

De lanserte sin første duft for kvinner i 2001 og kalte den Bruno Banani For Women. Det var en forførende blanding av appelsin, eføy, fersken med kremet vanilje i basen, som kom i en fresh rosa flaske. Magic Woman kom i 2009 og var den kvinnelige versjonen av bestselgeren Magic Man. Den har sensuelle og berusende noter av melon, pasjonsfrukt, champagne og markjordbær for en søt duft som henger med deg hele dagen, mens den utvikler seg for unike duftopplevelser.
Vis Mer