40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

My Burberry av Burberry

Per Side
Sorter
My Burberry av Burberry er en blomsterduft for kvinner.

Den åpner med søterter, bergamot og sitrus. Duften utvikler seg gjennom geranium, fresia, gardenia og kvede, og tørker ned med noter av rose og patchouli.

My Burberry lukter som en vårhage etter regnet; den amerikanske parfymisten og nesen bak duften, Francis Kurkdjian, tok inspirasjon fra Londons byhager og de britiske hagers kunst. De engelske modellene Cara Delevingne og Kate Moss er ansiktene i kampanjen, bærende den ikoniske Burberry-frakken.

My Burberry Eau de Parfum ble lansert i 2014 og etterfulgt av Eau de Toilette et år senere. Dette er en ferskere versjon av EDP, som inneholder toppnoter av søterter og geranium, et hjerte av fresia og pion, og en base av rose og musk.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.