Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Bvlgari Parfyme & Dufter til henne

Sotirios Vulgaris ble født i Hellas og begynte sin karriere som gullsmed. I 1887 reiste han til Italia hvor han etterhvert bosatte seg i Roma. Der grunnla han det italienske motehuset Bvlgari, som er Sotirios etternavn på gresk. Det utales Bulgari, men i det klassiske latinske alfabetet er U skrevet som V.

Som med en rekke italienske tradisjoner, er Bvlgari i stor grad en familiedrevet bedrift. Det var Vulgaris sønner som hjalp han å åpne merkets første butikk i 1905. Butikken var en suksess og ble starten på det som fortsatt er en svært velstående karriere for Bvlgari.
65 år senere var det Voulgaris barnebarn Gianni som satt som styreleder og administrerende direktør for selskapet, og for han var Italia ikke stort nok som marked for Bvlgari. Han bestemte at det var på tide å tenke større og i løpet av 1970 åpnet han butikker i New York, Genève, Monte Carlo og Paris. Historien gjenntok seg og merket opplevde like mye suksess utenfor landegrensene til Italia.

Men Giannis visjon for selskapet var ikke oppfylt enda. Han så også at merket kunne strekke seg lengre enn smykker for kvinner, som de fortsatt er mest kjent for i dag, derfor begynte han å produsere klokker for både menn og kvinner, tilbehør og dufter. Deres første parfyme for kvinner, "Bvlgari Eau Fraiche", ble lansert i 1997 og er fortsatt en klassisk bestselger for denne duftgiganten på grunn av sin tidløse sitrus blomsterduft som er fabelaktig for dalig bruk.

Andre populære dufter for kvinner fra Bvlgari inkluderer BLV for women, Bvlgari Jasmin Noir serien (2008 - 2012) og den fortsatt populære parfymen "Rose Essentielle Bvlgari" (2006) som inneholder en vakker samling rosenoter med undertoner av sandeltre og patchouli som gjør den til fantastisk duft som er en fryd å bruke.

Men Bvlgari beholder ikke alle inntektene fra sin enorme suksess innen familien. Mellom 20009 og 2011 donerte de 13 millioner til Redd Barna.
Vis Mer