40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Omnia Paraiba av Bvlgari

Per Side
Sorter
Omnia Paraiba av Bvlgari er en fruktig duft for kvinner.

Den er frisk, fruktig og blomsteraktig med en solrik og tropisk vri. Åpningen minner om brasiliansk natur og livfulle kvinner; skarpe noter av sitrus og pasjonsfrukt leker med sansene dine før det smelter inn i det søtere blomsterhjertet. Vetiver smelter perfekt sammen og kakaobønnene som nynner rolig i basen. Omnia Paraiba fungerer veldig bra i varmere vær og vil holde deg frisk i flere timer.

Bvlgari Omnia Paraiba er den 6. flanken i Omnia-linjen. Utformingen av flasken er den samme som forgjengerne, men med en vakker blågrønn farge hentet fra den brasilianske halvedelstenen, Paraiba Tourmaline, som den også er navngitt etter.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.