Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Cacharel Parfyme & Dufter til henne

Det er en utfordring å snakke om fransk mote uten å nevne gigantmerket Carcharel. Det ble opprettet i 1962 av grunnleggeren Jean Bousquet og har siden hatt stor suksess, spesielt etter at en av deres moderne rosa bomullsskjorter dukket opp på forsiden av Elle i 1963.
Navnet Cacharel kommer fra det lokale kallenavnet for Anas querquedula, som er and man finner i Camargue-regionen i Frankrike og merket tilbyr ready-to-wear klær, parfyme og tilbehør.
De er ett av de mest fasjonable og trendy navnene på Catwalken både for menn og kvinner over hele verden.

Faren til grunnleggeren Jean Bousquet solgte symaskiner og derfor var det naturlig at Jean i ung alder fikk en interesse for klær, og senere kom frem til at det var nettopp det han ville jobbe med.
Han ble opplært til å være en skredder og jobbet i to år som klesdesigner hovedsakelig for kvinneklær, før han flyttet til Paris og til slutt satte opp sitt eget motehus i Le Marais. Suksessen til hans første kolleksjon var så stor at han bestemte seg for å danne merket Cacharel.

De fulgte i fotsporene til mange av sine konkurrenter ved å også prøve seg i duft- og parfymeverdenen. Bousquet ønsket at duftene skulle være hovedsakelig for kvinner, og derfor ga han L'Oréal oppdraget om å skape en parfyme for merket hans. Resultatet ble den vellykkede og ikoniske Anais Anais som ble lansert i 1978. Dette var, og fortsatt er, ansett for å være en ultra-feminin duft, med rike noter av forskjellige blomster.

Etter at Bousquet innså hvilket potensiale han hadde i parfymeverdenen fortsatte han å lanser dufter for kvinner, inkludert; Loulou (1987), Eden (1994), Loulou Blue (1995), Eau d'Eden (1996), Noa (1998), Gloria (2002), Amor Amor (2003), Amor Amor Eau Fraiche (2005 & 2006), Noa Perle (2006) og Promesse (2005) blant mange andre.

Til tross for at suksessen var stor på duft- og parfymemarkedet, fortsatte Cacharel å designe klær for kvinner, og flere kjente navn som Ashley Benson, Mila Kunis, Cara Delevingne og Meryl Streep
har blitt observert iført hans kreasjoner. Han har også brukt modeller som Gisele Buendchen, Vanessa Hudgens, Laetitia Casta og Kate Moss til å fronte merket Cacharel.
Vis Mer