40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Amor Amor av Cacharel

Per Side
Sorter
Amor Amor av Cacharel er en frisk og aromatisk blomsterduft for kvinner.

Etter suksessen til de ikoniske Anaïs Anaïs, og andre populære parfymer som Noa og Gloria, gjør Cacharel en lidenskapelig kjærlighetserklæring med Amor Amor. Denne friske og ungdommelige duften åpner opp med fruktige noter av solbær, saftig blodappelsin, mandarin, cassia, grapefrukt og bergamot. Hjertet er en herlig blanding av aprikos, jasmin, liljekonvall, lilje og rose. Basen er en varm blanding av musk, sandeltre, seder, tonkabønne, vanilje og ambergris.

Amor Amor er den ultimate duften av lyst og impuls inspirert av kjærlighet ved første blikk. Den kommer i en rød glassflaske med et rose-symbol som representerer den romantiske, men likevel morsomme karakteren til denne parfymen.

Amor Amor ble lansert av Cacharel i 2003.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.