Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Calvin Klein Parfyme & Dufter til henne

Her på Parfyme Klikk har vi et omfattende utvalg av klassiske dufter fra Calvin Klein for kvinner til gunstige priser, inkludert Eternity, Euphoria og Obsession. Hvis du leter etter en billig parfyme fra Calvin Klein og gode rabatter, ta en titt på vårt utvalg.

Hvem er Calvin Klein?

Calvin Klein, oppkalt etter grunnleggeren, er en av de mest suksessrike amerikanske motebedriftene de siste 25 årene. Hans karriere innen mote begynte i 1968 da han åpnet sin første butikk i New York. Det var først i 1978 da Calvin Klein ga ut sin første duft for kvinner. Den het 'Calvin Klein' og er fremdeles en kjent klassiker verden over, elsket av millioner, både eldre og yngre. Calvin Kleins parfyme for kvinner ble hovedfokuset etter at han innså at kundebasen hans var overveiende kvinner. I 2014 var det mer enn 40 parfymer fra Calvin Klein tilgjengelig for henne, i tillegg til mange unisex-dufter for både menn og kvinner. Den populære CK One, som ble utgitt i 1994, var det første eksemplet på merkets unisex-duft.

Calvin Klein solgte bedriften i 2002, men han spiller fortsatt en aktiv rolle i virksomheten, og rådgiver om nye dufter som blir elsket verden over.
Vis Mer