40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

CK One Shock av Calvin Klein

Per Side
Sorter
CK One Shock av Calvin Klein er en søt og fruktig duft for kvinner.

En sprudlende, spennende fortolkning av den klassiske CK One; denne duften vil "sjokkere" deg med en uventet gourmand-komposisjon.

Hva gjør den sjokkerende? I motsetning til CK One sin ferske aroma, her kan du hengi deg til uimotståelige noter av pasjonsblomst, peon og valmue. Disse blir etterfulgt av et kakao-infusert hjerte med meksikansk sjokolade, narsiss, jasmin og bjørnebær. I basen finner du noter av vanilje, rav, patchouli og musk, som vil etterlate deg komfortabel og forfrisket, noe som gjør duften egnet til bruk på dagtid.

Emballasjen holder seg til CK One sitt design med en enkel hvit flaske utsmykket med rosa skrift. One Shock ble også utgitt i den spesielle Street Edition.

CK One Shock for Her ble lansert med sin maskuline motpart i 2011.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.