40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

CK One Summer 2018 av Calvin Klein

Per Side
Sorter
CK One Summer 2018 av Calvin Klein er en søt og fruktig duft for menn og kvinner.

Fra den første spesialutgaven CK One Summer som ble lansert i 2004, til denne flanken fra 2018, må vi si at Calvin Klein er inne på noe. Hver og en av sommerduftene er forskjellige, og hver og en er en flott liten perle å legge til duftkolleksjonen din.

Denne unisex flankeren 2018 kommer i en strålende turkis flaske dedikert til den blå sommerhimmelen. Du får også en pen liten stabel med klistremerker for å tilpasse flasken etter din personlige smak. Hvordan lukter duften? Du blir møtt med en frisk sitrusaktig åpning som tørker ned i et kremet hjerte av guava, ananas og hvite blomster. Hovedtrekket er kokosnøtt, som danner basen med hint av sedertre.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.