40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Obsession av Calvin Klein

Per Side
Sorter
Obsession av Calvin Klein er en orientalsk treduft for kvinner.

Obsession, som har vært en bestselger siden 1980-tallet og en av CKs mest populære dufter, er en dyp tilsetning av grønne akkorder, rikt krydder og sanselige, pudderaktige ingredienser. Toppnotene er vanilje, sitrus, basilikum og fersken, foran en eksplosjon av krydder, sandeltre, eikemose, sedertre, jasmin, rose og appelsinblomst på en base av rav, røkelse, vetiver og musk.

En ung Kate Moss var ansiktet til duften, fanget av Mario Sorrenti i den ikoniske svart-hvite reklamen som ble filmet på Jomfruøyene. Den internasjonale suksessen til Obsession fødte mange nye versioner, inkludert Obsession Night og Obsessed.

Obsession ble lansert av Calvin Klein i 1985 og ble fulgt av en veldig populær versjon for menn i 1986.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.