Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Carolina Herrera Parfyme & Dufter til henne

María Carolina Josefina Pacanins y Niño ble født i Venezuela i 1939 og vokste opp til å bli en av de mest suksessfulle og attraktive designerne i det 20. og 21. århundre, bedre kjent under navnet Carolina Herrera. Hun ble introdusert til mote i ung alder da hennes bestemor tok henne med til motevisninger og kledde henne i klær fra Lanvin og Dior. Dette åpnet øynene til Herrera for pene kjoler og det var en av de viktigste faktorene som inspirerte veien mot det lukrative imperiumet hun eier i dag.

Carolina Herrera kom relativt sent på banen i følge standarden i mote- og designverdenen, og lanserte ikke sin første kolleksjon før hun hadde fylt 40 år, etter at hun hadde fått giftemål og barn ute av veien, men det betyr ikke at navnet hennes var ukjent før det.
Hun var kjent som en figur av enestående skjønnhet som prydet forsiden av Vouge ikke mindre enn syv ganger! Hun har alltid vært i rampelyset takket være hennes berømte venner og har ofte vært å finne på bestkledde-listen lenge før hun begynte å designe klær.

På slutten av 1980-tallet kjøpte det spanske selskapet Puig lisensen til å utvilke og markedsføre den første duften til Carolina Herrera, og åtte år senere lanserte de Carolina Herrera for women. Siden den gang har merket utgitt over 30 forskjellige dufter under dattermerkene CH, 212 og Herrera for women. Firmaet utvidet sitt tilbud med CH Carolina Herrera Lifestyle i 2008.

Herrera startet firmaet i New York City i 1980 og der står det fortsatt støtt den dag i dag. Kjolene hennes er ofte båret av kjendisene på den røde løperen og hennes tidligere klientel inkluderer blant annet Jackie Kennedy, Hertuginne Diana de Melo og Renée Zellweger.
Vis Mer