40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

La Panthere av Cartier

Per Side
Sorter
La Panthere av Cartier er en chypre blomsterduft for kvinner.

Denne fengslende og sensuelle parfymen åpnes med toppnoter av saftig jordbær, rabarbra, tørket frukt, skarp bergamott og aromatisk anis. Hjertet domineres av gardenia som gir en blomstret vri på duften og blandes deretter med appelsinblomst, moden pære, rose og ylang-ylang på en base av ketonmusk og eikemose som gir en unik chypre-karakter.

La Panthere er berusende duft skapt av parfymist Mathilde Laurent, og er rettet mot en lidenskapelig og uavhengig kvinne. Flasken er elegant og karakteristisk. I hjertet av flasken finner du en skulptur av den fascinerende og majestetiske panteren, dyret som inspirerte parfymen.

La Panthere av Cartier ble lansert i 2014.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.