Flash Salg - Ender Søndag - Alt Er Nedsatt

Cartier La Panthere - Til henne

Av: Cartier   Lansert: 2014

La Panthere av Cartier er en chypre blomsterduft for kvinner.

Denne fengslende og sensuelle parfymen åpnes med toppnoter av saftig jordbær, rabarbra, tørket frukt, skarp bergamott og aromatisk anis. Hjertet domineres av gardenia som gir en blomstret vri på duften og blandes deretter med appelsinblomst, moden pære, rose og ylang-ylang på en base av ketonmusk og eikemose som gir en unik chypre-karakter.

La Panthere er berusende duft skapt av parfymist Mathilde Laurent, og er rettet mot en lidenskapelig og uavhengig kvinne. Flasken er elegant og karakteristisk. I hjertet av flasken finner du en skulptur av den fascinerende og majestetiske panteren, dyret som inspirerte parfymen.

La Panthere av Cartier ble lansert i 2014.

SE VURDERINGER
Cartier Miniatures Gavesett 5ml EDT Eau de Cartier + 6ml EDP Baiser Vole + 4ml EDP La Panthere Legere + 6ml EDP La Panthere
(1)
Cartier Miniatures Gavesett 5ml EDT Eau de Cartier + 6ml EDP Baiser Vole + 4ml EDP La Panthere Legere + 6ml EDP La PanthereCartier dufter,litt av de mest populære.
Anette Ramsøy,
Omtale av "Cartier Miniatures Gavesett 5ml EDT Eau de Cartier + 6ml EDP Baiser Vole + 4ml EDP La Panthere Legere + 6ml EDP La Panthere" utgaven

La panthier å pantier legere.Gardenia,tørket frukt på den førstnevnte.Legere er lettere å friskere.Baiser vole kjentes ut som en ren liljeduft ,mild å ren.Eau de cartier er aromatisk å frisk.

Cartier

Parfyme Familie

BLOMSTERAKTIG
Produkter i denne kolleksjonen
Du vil kanskje like disse kolleksjonene også
FRA BARE
kr 527
Cartier La Panthere Edition Soir
LA PANTHERE EDITION SOIRLa Panthere Edition Soir er en...
FRA BARE
kr 525
Cartier Must de Cartier Gold
MUST DE CARTIER GOLDMust av Cartier Gold av Cartier er...
FRA BARE
kr 546
Cartier Carat
CARATCarat av Cartier er en blomsterduft...
FRA BARE
kr 522
Cartier La Panthere Legere
LA PANTHERE LEGERELa Panthere Legere av Cartier er en...
Lagt Til I Kurven
Lukk
Legger til ...