40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Coco Mademoiselle av Chanel

Per Side
Sorter
Coco Mademoiselle av Chanel er en sitrusaktig og hvit blomsterduft for kvinner.

Denne prisvinnende duften åpner med hint av appelsin, komplimentert med bergamott, appelsinblomst og mandarin. De midterste notene av tyrkisk rose, ylang-ylang, jasmine og mimosa gir den sin ikoniske blomsteraktige og feminine følelsen. Duften tørker deretter ned på en base av tonkabønne, patchouli, opoponax, vanilje, vetiver og musk.

Denne tidløse bestselgende duften vant en FiFi Award fra The Fragrance Foundation for ‘Best National Advertising Campaign (TV)’ i 2008, der ansiktet til duften, Keira Knightley, spilte en forførende modell i Paris. Coco Mademoiselle ble komponert av parfymeren Jacques Polge, som også er nesen bak andre Chanel-klassikere inkludert Chanel No 5, Allure og Change.

Coco Mademoiselle ble lansert av Chanel i 2001.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.