Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Cheryl Parfyme & Dufter til henne

Cheryl Ann Tweedy ble født i Newcastle i 1983 og har siden hun var liten elsket å synge og danse, Hun dukket opp i en TV-reklame for British Gas i en alder av 7 år i 1990.

Hun var vakker fra dag én og har vunnet flere skjønnhetskonkurranse, blant annet «Bonniest Baby», «Best looking Girl of Newcaste», «Little Miss and Mister» og «Most Attractive Girl». I 2002 dro hun på audition for programmet «Popstars: The Rivals» og kom med som en av de 5 medlemmene av jentegruppen Girls Aloud. Deres første singel «Sounds of the Underground» gikk rett til førsteplassen på listene og ga gruppen rekorden for raskeste nummer 1, fra bandet ble dannet til de fikk sin første nummer 1 singel.

Girls Aloud holdt det gående frem til 2009 da de annonserte at de ville ta ett års pause, innen da hadde de klart å bli den mestselgende jentegruppa med 4,3 millioner solgte singler og 4 millioner solgte album i Storbritannia alene.

I 2008 ble Cheryl spurt om å være dommer for den femte serien av The X Factor, og endte opp som den vinnende dommeren når Alexandra Burke vant. Året etter var det igjen en av Cheryls deltagere som vant, denne gangen Joe McElderry.
Cheryl begynte sin solokarriere i 2009, bare tre måneder etter at Girls Aloud brøt opp. Hennes debutalbum «3 Words» lå på førsteplass på listene i to uker og endte opp med å selge til platina med 900 000 solgte album.

I likhet med da hun var barn, har Cheryls skjønnhet vært umulig å ikke legge merke til. Hun ble kåret til verdens mest sexy kvinne av herremagasinet FHM i 2009 og i 2010 ble hun ansiktet utad for L'Oreal, og stilte seg i rekken sammen med andre skjønnheter som Beyoncé, Linda Evangelista og Jennifer Aniston.

Cheryl har hatt mer hell med karriere enn med kjærligheten dessverre. Etter fire års ekteskap med fotballspilleren Ashley Cole, ble det skillsmisse i 2010 etter at det kom frem at han hadde vært utro. Hun giftet seg igjen i 2014, denne gangen med Jean-Bernard Fernandez-Versini, men heller ikke denne gangen skulle det vare i gode og onde dager. Det ryktes at hun i disse dager skal gå til alters med One Directions Liam Payne, så vi krysser fingrene for at alle gode ting er tre

Cheryl har lansert flere dufter. Hun begynte med StormFlower i 2014, som har toppnoter av fersken og mandarin, et hjerte av blomster og en base av sandeltre, vanilje og musk.
Året etter kom StormFlower Eau de Toilette, med toppnoter av sitron og bergamott, et hjerte av rose, peon og jasmin. Basen består av sandeltre, hvit musk og vanilje.

StormFlower Noir er hennes tredje duft og den ble også lansert i 2015. Den inneholder noter av tuberose, appelsinblomst, roseblader, brunt sukker, musk og sandeltre. Resultatet er overdådig skjønnhet, med Cheryls enkle tilnærming til duft: klassisk, stemningsfullt og elementært.
Vis Mer