40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Chloé Parfyme & Dufter til henne

Chloé er luksuriøst, romantisk og typiske fransk. Deres ethos er å gjøre luksus mer tilgjengelig og "ready to wear" for alle stilige kvinner verden over. Dette kjente franske motehuset ble opprinnelig grunnlagt i 1952 av Gaby Aghion, som senere slo seg sammen med Jacques Lenoir for å formelt administrere virksomheten så Gaby kunne fokusere på den kreative veksten. Chloé var det aller første motemerket til å produsere en ready-to-wear kolleksjon som ikke kom med prisene som vanligvis forbindes med Haute Couture design.

Chloé ble en del av den sveitsiske luksusgruppen Richemont i 1985, noe som plasserte merket godt på det internasjonale markedet hvor det har vært et formidabelt motemerke siden den gang. Flere kjente store navn har bidratt til at Chloé har blitt så stort som det har, inkludert Karl Lagerfeld som lanserte deres første duft, samt Martine Sitbon, Phoebe Philo og Stella McCartney. I 2002 ekspanderte merket igjen ved å lansere en kolleksjon av vesker, små lærvarer og sko.

Deres aller første duft, Chloé, ble lansert i 1975. Denne ble godt mottatt, og de sterke hvite blomsternotene kombinert med tre- og aldehydenoter karakteriserer duften som ble en umiddelbar hit blant kvinner.
Andre populære dufter for kvinner fra Chloé inkluderer den søte og orientalske "Chloe Narcisse" (1992), den grønne og treaktige blomsterduften "Innocence" (1995), den mer moderne "Chloé Eau de Parfum" (2008) med orientale- og blomsternoter, den vakre og delikate blomsterduften "Love" (2010) og den fruktige og treaktige blomsterduften "See" (2012) for å nevne noen.

Chloé – Quintessentially French
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.