40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Love Story av Chloé

Per Side
Sorter
Love Story av Chloe er en hvit blomsterduft for kvinner.

Ved den første sprayen får du hint av neroli, grapefrukt, sitrus og appelsinblomst, før duften utvikler seg til en rik blomsterduft med noter av rose og hvite blomster. Den musky basen er myk og subtil, noe som gjør Love Story til en sofistikert, men enkel parfyme.

Den vakre flasken er formet som en hengelås med feminine detaljer i gull og rosa. Designet var inspirert av den romantiske broen til Pont des Arts i Paris, der elskere setter igjen en hengelås for å symbolisere deres evige kjærlighet.

Love Story Eau de Parfum ble lansert av Chloe i 2014, etterfulgt av Eau de Toilette i 2016. Den beholdt den originale blomsterformelen med ekstra hint av plomme og nasturtium.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.