40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Christina Aguilera Parfyme & Dufter til henne

Christina Aguilera er en amerikansk popstjerne kjent for hits som Beautiful, Dirty og Genie in a Bottle. Hun ga ut sin første duft, Xpose, i 2004. Denne er fulgt opp med flere spennende utgivelser, blant annet bestselgeren Christina Aguilera for Women (2007). I de senere år har hun også blitt en TV-stjerne og er dommer på show som The Voice.

Christina ble brakt inn i denne verden 18. desember 1980, etter Shelly Loraine Fidler og Fausto Xavier Aguilera. Christina Aguilera sies å ha hatt en svært vanskelig barndom. Etter at Christina nådde en alder av seks så hennes mor en sjanse til å flykte fra sin voldelige ektemann og gi et bedre liv til sine små jenter. Aguilera var i stand til å bruke sine erfaringer fra sin problematiske fortid i skrivingen, og hun synger om sine opplevelser i sanger som Fighter, Hurt og I'm OK.

Aguilera gjorde sin første debut i underholdningsbransjen da hun fikk en rolle i All New Mickey Mouse Club (1993-1995) sammen med mange andre store navn i bransjen som Britney Spears, Ryan Gosling og Justin Timberlake. Hun tok verden med storm med utgivelsen av hennes sang Genie in a Bottle (1999). Dette markerte starten på en internasjonal karriere og i 2015 solgte hun over 25 millioner album på verdensbasis takket være nummer én hits som What A Girl Wants (2000) og Beautiful (2003).

Hun bestemte seg for å gå utenfor sin komfortsone - underholdningsindustrien – og begynte å lage parfymer. Ingen trodde det skulle bli en så stor suksess som det er i dag. Hun ga ut sin selvtitulerte parfyme i 2007 i en vakker høy flaske, prydet med signaturen hennes og blondedetaljer. Hennes signaturduft ble etterfulgt av utgivelsen av mer enn ti andre dufter. Blant disse er en stor favoritt By Night (2009), en berusende orientalsk blomsterduft kombinert med en tung vaniljenote med myk pulveraktige og fruktige innslag for å lage en delikat aroma. En annen bemerkelsesverdig duft er Red Sin (2012), som er som navnet antyder en dristige og sanselig duft. Den har fristende toner av rødt eple, kanel, røde blomster og varm ingefær.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.