Clarins Parfyme & Dufter til henne

Alle veier fører til Rom, sies det, og mannen bak Clarins, Jacques Courtin-Clarins hadde en meget alternativ rute på sin til vei til å bli en kosmetikkgigant. Han var nemlig en medisinstudent da han la merke til at mange av hans pasienter, spesielt kvinner, slet med ulike hudproblemer. Dette ga han ideen om å sette opp sin egen virksomhet som tilbydde løsningen. Oppmerksom på presset fra media, om hvordan kvinner burde se ut, lanserte han i 1962 en "Body Shaping Cream" som ble sagt til å fjerne cellulitter. Produktet ble en umiddelbar suksess og er fortsatt hans bestselger den dag i dag.

Clarins bakgrunn i medisin var en stor fordel for hans forretning, siden han hadde en forståelse for hvilken reaksjon folk med forskjellige hudsykdommer kunne få fra noen av ingrediensene i hudpleieprodukter. Derfor ble hans produkter de første som kun inneholdt naturlige ingredienser og dette var en viktig faktor til hvorfor selskapet ble, og fortsatt er, så attraktivt for massemarkedet. Clarins økte populariteten sin da i 1968 også la ved kort i alle produkteskene som viste at han lyttet til sine kunders behov ved å vise at produktene var laget av 100% ren planteekstrakt - en etikk som fremdeles er svært viktig for Clarins i dag.

Clarins brøyt gjennom det internasjonale markedet i 1990, og har siden blitt en bestselger over hele verden, inkludert Amerika. De viser ikke bare at de er et selskap som tar skjønnhet på alvor gjennom å tilby kvinner en rekke produkter som oppfyller deres ønske for velvære, Clarins har også lansert andre linjer av produkter inkludert fuktighetskremer, serumer, rensemidler, tonere, ansiktspleie, kroppspleie, solkremer, falsk brunfarge, sminke, produkter for menn og et utvalg av dufter for kvinner som kan brukes som effektive behandlingsdufter.

Til tross for at Clarins oppfordrer både menn og kvinner til å ta vare på huden sin, er det kvinnene som er målgruppen for deres duftlinjer. Men med det sagt, var deres første parfyme, som ble lansert i 1987, faktisk unisex og bar tittelen 'Eau Dynamisante'. I 2012 lanserte Clarins en 25-års jubileumsutgave av duften, som ikke bare var en aromatisk og krydret duft, men også hadde som formål å ta vare på huden. Andre lignende produkter fra Clarins har vært "Eau des Jardins '(2010) som er en forfriskende duft pakket med fuktighetsgivende komponenter, og "Sunshine" som sies å stråle forfriskninger og moro. Clarins har også utgitt en rekke parfymer for kvinner, inkludert 'Elysium' (1993) og den bestselgende rose baserte Par Amour Toujour (2005)

Se alle
SE VURDERINGER
Clarins Instant Smooth Crystal Lip Balm 3.5g - 02
(1)
Clarins Instant Smooth Crystal Lip Balm 3.5g - 02Sterk farge og nesten matt resultat
Eva Haramza,
Omtale av "Clarins Instant Smooth Crystal Lip Balm 3.5g - 02" utgaven

Leppestiften ble ikke helt som forventet, det føles ikke sånn som at leppene får så mye fuktighet. Foretrekker Joli Rouge Brillant istedet. Og fargen er ikke så fin lila i virkelighet, den ble plommefarge.

Clarins tidslinje

1986
2011
2010
2010
Eau des Jardins
EAU DES JARDINS

Eau des Jardins av Clarins er en aromatisk duft for...

2005
2005
Par Amour
PAR AMOUR

Par Amour ble lansert i 2005 av Clarins. Det er en uforglemmelig...

2003
2003
EAU RESSOURÇANTE

Eau Ressourcante av Clarins. Denne serien gir deg tilbake hudens...

Eau Tranquility
EAU TRANQUILITY

Clarins Eau Tranquility av Clarins er en duft som kombinerer...

1987
1987
Eau Dynamisante
EAU DYNAMISANTE

Eau Dynamisante er helt unik - det er den aller første...

Clarins
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 118
Clarins Cleansers and Toners
FRA BARE
kr 383
Clarins Eau Dynamisante
EAU DYNAMISANTEEau Dynamisante er helt unik - det er den aller første...
FRA BARE
kr 495
EAU RESSOURÇANTEEau Ressourcante av Clarins. Denne serien gir deg tilbake hudens...
FRA BARE
kr 361
Clarins Home