Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Clarins Parfyme & Dufter til henne

Clarins er kanskje kjent for revolusjonerende hudpleie og kosmetikk, men de har også et herlig utvalg av dufter. Ta en titt på parfymetilbudene til Clarins for kvinner, inkludert gavesett for henne.

Hvis du leter etter billige Clarins-produkter, er du på rett sted. Parfyme Klikk har Clarins-produkter inkludert dufter, hudpleie og kosmetikk til gode priser.

Clarins ble grunnlagt av Jacques Courtin-Clarins i 1954. Det første produktet som ble laget, var Clarins 'Body Shaping Cream', som skal fjerne cellulitter, og fortsatt er en bestselger i dag. Clarins fokuserte først på parfymerte kroppsoljer som var laget av botaniske ingredienser, noe som gjorde Clarins til det første kosmetikkmerket som produserte oljer, kremer og andre produkter fra naturlige ingredienser. Den "helt naturlig" etikken er fortsatt veldig viktig for Clarins i dag.

Merket introduserte også forskjellige andre produkter, inkludert en rekke dufter for kvinner. Den tidligste og første parfymen var unisex, laget i 1987 med tittelen 'Eau Dynamisante'. En 25-årsjubileumsutgave ble utgitt i 2012 og markedsføres med dobbelt formål - ikke bare er det en nydelig duft, men den strammer huden på samme tid. Clarins har også gitt ut en rekke parfymer for kvinner, inkludert 'Elysium' (1993) og Par Amour Toujour (2005).
Vis Mer