Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Clinique Parfyme & Dufter til henne

Merket Clinique ble for alvor kjent etter artikkelen "Can Great Skin Be Created?" ble publisert i Vogue for kvinner. Skrevet av en hudlege som fremla hvor viktig det er med riktig hudpleie som bekreftet at Clinique den gang var, og fremdeles er den dag i dag, en av de eneste hudpleieselskapene som allergitester alle sine produkter.
Artikkelen ble lest av selveste Evelyn Lauder, skaperen av det kjente merket Estée Lauder, som viste interesse for samarbeid. Med det var suksessen Clinique et faktum!

Merket er kjent for sine hvite laberatoriumsfrakker og sine kvalitetsprodukter innen skjønnhet og hudpleie, som alle er grundig testet for å være egnet for personer med sensitiv hud og eventuelle allergier. De er veldig drevet i å få den rette kombinasjonen for hver enkelt kunde, så er det ulike typer av hvert produkt som passer til ulike hudtyper. Dette har bidratt til å gjøre denne hudpleiegiganten til en av de mest kjente, allsidige og elskede merkene blant kvinner i dag.

Clinique ble lansert i 1968 og er nå en av de sterkeste merkene på markedet innen hudpleie, kosmetikk. De har butikker i 135 ulike land og samarbeider fortsatt med gigantmerket Estée Lauder som i likehet med Clinique, er kjent for sine sterke meninger og 3-2-1 hudpleie regime- rensing, peeling og fuktighetsgivende.

Clinique er blitt et av de mest pålitelige skjønnhetsmerkene i verden og de har en vellykket historie med markedsføring av kosmetikk og dufter som en del av sitt utvalg. Den første duften var Aromatics Elixir, som ble introdusert i 1971. Det er en særegen duft som fortsatt står sterkt på markedet i dag.

Aromatics Elixir feiret sitt 40-årsjubileum i 2011 og har vært, og fortsatt er, en signaturduft for flere generasjoner av kvinner. Men selv om populariteten til denne duften er forutsigbar fra år til år, er det mest populære duft fra Clinique faktisk Happy, først utgitt i 1997. Hovedårsaken til suksessen var reklamen med Judy Garland, amerikansk skuespiller og sanger, der hun sang "Come on, get happy". Reklamen ble en klassiker og det tok ikke lang tid før denne sitrusduften befant seg i mange hjem i USA. Fanbasen ble utvidet opp gjennom årene og i dag er duften en favoritt blant mange kvinner rundt i verden.
Vis Mer