40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Aromatics Elixir av Clinique

Per Side
Sorter
Aromatics Elixir fra Clinique er en chypre blomsterduft for kvinner.

Aromatics Elixir, en klassisk duft fra House of Clinique, er forførende, kraftig, rolig og selvsikker. Den har en åpning av bitre grønne urter, som smelter sammen i det søte blomsterhjertet med noter av geranium, rose og hvite blomster. Kamille fungerer som en lenke som holder duften sammen mens basen av eikemose og patchouli sikrer deg en virkelig fantastisk duft.

Clinique Aromatics Elixir ble lansert i 1971 og er en av de aller første duftene merkevaren lanserte. Det har blitt beskrevet som en duft for kvinnene som ikke følger trender, for de som ikke har noe imot å skille seg ut og kvinnen som vet sin egen verdi.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.