Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Coleen Rooney Parfyme & Dufter til henne

Coleen Rooney ble født i Liverpool i 1986 hvor hun vokste opp sammen med sine foreldre og tre søsken. Skribenten, foredragsholderen og forretningskvinnen introduserte sin egen første duftlinje i 2007.
Coleen Rooneys mange talenter gjenspeiles i de ulike yrkene hun har hatt i sin karriere. Hun jobbet som en vellykket spaltist for Closer samt OK! magasinet og hun baserte tittelen på sin selvbiografi "Welcome to My World» i 2007 på sin første spalte. Sammen med Asda George og Littlewoods designet hun eksklusive klær som består av kjoler og fritidsplagg. Før hennes eget show «Coleen Real Women" ble sendt på ITV co-presenterte hun en spesiell episode av TV-serien "Tonight med Trevor McDonald" som fokuserte på Retts syndrom, en genetisk lidelse søsteren led av. Rooney er talsperson for Alder Hey Children’s Charity og bruker ofte sine Twitter og Instagram-kontoer for å fremme ulike gode formål. I en alder av 16 begynte Coleen å date sin barndomsvenn Wayne Rooney som hun til slutt giftet seg med i et ekstravagant bryllup i Italia i 2008. Den første babyen kom i 2009 og deres førstefødte Kai fikk senere selskap av sine yngre brødre Klay og Kit.
Hennes egen duft kolleksjon ble først presentert i 2007 med blomster og vannduften Coleen X (2007). Den sporty duften kombinerer sitrus noter med rose, liljekonvall og sjønoter, sedertre, amber, patchouli og musk. Denne ble etterfulgt av den søtere blomsterduften Coleen X Black (2008) og sitrus duften Coleen X Sommer (2010). Hennes mest populære duft er den orientalske blomsterduften Butterfly (2010). Den er presentert i en firkantet glassflaske med sommerfugler og inneholder blomsternoter, krydret vanilje, rav, sedertre og tonka. Coleen Rooneys parfymer er tilgjengelige separat og som en del av et parfymegave sett.
Vis Mer