Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Creed Parfyme & Dufter til henne

Creed er et fransk parfymehus som har laget eksklusive parfymer siden slutten av 1700-tallet, men det var ikke før for et par tiår siden at Creed sine dufter var lett tilgjengelig på massemarkedet. Inntil da kunne man kun få kjøpt Creed parfyme direkte fra familien. I motsetning til andre merker som gjerne bruker kjendiser til å promotere sine produkter har Creed alltid vært veldig hemmelighetsfulle om hvem som brukes deres dufter. Ryktene skal ha det til at de hadde kunder som Grace Kelly og John F. Kennendy, og at de fikk spesiallagede dufter. Creed er fortsatt en familiebedrift drevet av Oliver Creed og hans sønn Erwin. Siden de er selvstendige parfymeskapere eier de alle rettighetene til alle deres dufter og deres butikker.

Parfymene fra Creed er kjent for sin høye kvalitet og gode holdbarhet, dette er takket være deres øye for detaljer og deres fineste håndplukkede ingredienser. Creed parfyme er laget med tradisjonelle teknikker og helt for hånd. Dette resulterer i at deres dufter ikke er spesielt billige, men de har fortsatt en stor og lojal kundegruppe som setter pris på deres kvalitet. I 1885 fikk de en Royal Warrant fra Dronning Victoria og det sies at Elizabeth II har Fleurissimo (1956) som favoritt. Oliver Creed har sagt at han arbeider for å skape parfymer som kunst og han tilnærmerer seg håndtverket som en maler eller skulptør.

Noen av de mest elskede og populære duftene fra Creed inkluderer Fantasia de Fleurs (1862), en overdådig blanding av blomster som ble laget for keiserinne Elisabeth av Østerrike, Virgin Island Water (2007) som er en forfriskende sommerduft med tropiske toner av kokos, lime fra Jamaica og ingefær og selvfølgelig bestselgeren Love In White (2005). Den er designet av Olivier Creed selv, med orientalske blomsternoter inspirert av freden man kjenner når man ser på havet, blandet med frukt, blomster fra hele verden på en base av Javavanilje og indisk sandeltre for en virkelig global parfyme.
Vis Mer