40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Silver Mountain Water av Creed

Per Side
Sorter
Silver Mountain Water av Creed er en aromatisk duft for menn og kvinner.

Denne skjønnheten ble skapt av Oliver Creed, en sjette generasjon Creed-parfymer, som i duftverdenen er det Picasso er i kunstens verden.

Silver Mountain Water kommer i en hvit flaske med en sølvtopp; dette ligner et snødekket fjell med en skinnende sølvstrøm og er det perfekte fartøyet for denne duften. Åpningen er kul og skarp, slik som på en fjelltopp. Du vil legge merke til sitrus for det meste i begynnelsen, før grønn te og solbær tar over. Moskus og sandeltre i underlaget sørger for at det er kropp til duften, og du vil oppdage at denne interessante urte- og nesten metalliske duften snart vil bli en av dine favoritt parfymer.

Silver Mountain Water by Creed ble lansert i 1995.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.