Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

DSquared² Parfyme & Dufter til henne

De identiske tvillingene Dean og Dan Caten startet opp DSquared² i 1995 etter mange års arbeid i moteindustrien for store merker som Diesel og Versace.

I 2002 fikk DSquared² sitt gjennombrudd da de utformet hele kolleksjonen til Madonnas "Do not tell me" musikkvideo og hennes 2002 Drowned World Tour. Siden da har de kledd Christina Aguilera, Rihanna, Beyonce og Britney Spears, for å nevne noen, mens de har vært på tour.
Det er ikke bare på scenen at DSquared² er populære, Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin og Robbie Williams er alle fan av deres unike kolleksjoner, og kan ofte ses i Deans og Dans design.

Deres karakteristiske urbane design har funnet veien til high street, og de har nå en stor kolleksjon av sko, sneakers og klær som er svært populære blant de unge og de som er unge til sinns.

I 2007 gikk DSquared² inn på duftmarkedet med sin første parfyme, He Wood, som snart ble fulgt av den kvinnelige versjonen She Wood. She Wood EDP er som å gå gjennom skogen om våren, det er en parfyme som er frisk og ren. Suksessen til de to første DSquared² parfymene gjorde at de fortsatte å lage dufter, og siden begynnelsen har DSquared² ikke bare lansert Eau De Parfum og Eau De Toilette, men også noen Cologner som fikk oppmerksomhet fra Fragrance Foundation.

Fragrance Foundation holder hvert år en utmerkelsesseremoni, og i de siste årene har DSquared² hatt en duft med blant finalistene. I 2016 var det DSquared² Want som var med.
Want er for den selvsikre jenta ifølge designeren Dan, det er en kremaktig, herlig krydret vanilje parfyme med myke pulveriserte noter med en frisk, blomstrende undertone, samt et snev av skog. Det er en perfekt duft for enhver kvinne som kjenner sin egen verdi.
Vis Mer